Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Onderwijsdemonstratie

1.913 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 10 feb. 2011
Woensdag 9 februari demonstreren 10.000 leerkrachten uit het bijzonder onderwijs in Nieuwegein. Goes TV gaat door waar Maximaal TV en Omroep Zeeland stoppen en reist met de Zeeuwse demonstranten mee naar de demonstratie. Reportage: Bram & Roy.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

money 10 februari 2011

geld is GOD in nederland, en zo hoort dat in een net christenland. het VOC denken ! toch ! ?

meester kwel 10 februari 2011

wel TWEE docenten op een klas van ELF !!!! normale leerlingen krijgen maar 1 leraar, in een klas van weet ik veel hoeveel. een stuk of 30-40 ? op wie is hier dan bezuinigd ? ik denk op de normale leerlingen. die moeten maar slecht onderwijs en een kansloze positie in de maatschappij, en waarvoor ? zodat de bij voorbaat al compleet kanslozen lekker veel moeten kosten waar nooit en dan ook NOOIT ene cent van terug zal vloeien in de staatskas. ja, laten we gewoon ALLES opofferen omdat ze zgn zielig zijn of zo. welja, maak nederland maar failliet voor een paar zwakzinnigen hoor.. en dat is dan leraar.. te lomp om zelf logisch na te kunnen denken. wat hebben die dan te leren aan anderen ? hoe je je achterlijk kan gedragen blijkbaar.

Leerkracht op de school van 'meester kwel' 10 februari 2011

Beste meester Kwel, Aan je reactie te lezen heb je geen benul van waar je het over hebt. Nou is dat op zich niet erg; je hoeft niet overal iets van af te weten. Je ( weinig inhoudelijke) reactie doet echter vermoeden dat je een erg gefrustreerd mannetje bent. Helaas maak je de fout de schuld aan anderen te geven, terwijl je natuurlijk eigenlijk bij jezelf moet zoeken. Je kunt op de volgende telefoonnummers terecht voor professionele hulp hierbij: Emergis: 0113-267000 RIAGG: 0113-211300 Zeeuwse Gronden: 0115-621314 Ik wens je veel sterkte.

meester kwel 11 februari 2011

ja ja, mensen voor gek verklaren als er tegenspraak is.. komt u uit egypte ? u heeft zeker wel veel aanmeldingen voor uw speciaal onderwijs met zo een instelling ? ineens mankeerd er natuurlijk vanalles aan iedereen omdat het baantje op de tocht staat. het is duidelijk wat uw insteek is. we zijn allemaal toe aan speciaal onderwijs toch ? voornamelijk door u natuurlijk. uw dogma's deren mij niet noch veranderen zij mijn mening, eerder worden ze er door versterkt. dank u voor de duidelijkheid...