Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wintersport in Veere

4.368 keer bekeken
peterden
Gepubliceerd op 19 dec. 2010
een middagje snowkiten op een weiland in de buurt van Veere. 10cm sneeuw en windkracht 5

13 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Leo 19 December 2010

goed bezig!! (maar had het natuurlij al gezien) volgende keer achter de quad?

anneke 20 December 2010

Weer helemaal super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arne11 20 December 2010

cool!!!!!!!!!!!

ingrid 20 December 2010

super gaaaaaaaaaaaaaaaaaaf

peterden 20 December 2010

het wachten is op de zeikerd die altijd loopt te mauwen over dat de ziektekosten omhoog gaan door dit soort activiteiten, hahaha. En Leo, ja hoor quad, motor of auto slinger er maar een touw achter en goaaaan!

zinloze sport 21 December 2010

o dan ben ik die zeikerd, je moest eens weten hoeveel mensen er thuis komen te zitten door deze zinloze en gevaarlijke sporten. En ik maar betalen aan mijn premies!!!!!!!!!

angela 21 December 2010

cool oome peter je kan het heeeeeeel goed groetjes van angela

a 21 December 2010

Erg zonde zo zeikerd, want ook van deze sporter weet ik dat het een harde werker is om deze sport te bekostigen.

sjaak 21 December 2010

@ die zeikerd. er komen meer mensen thuis te zitten met een hartinfart of maagzweer die zich over van alles en niks lopen op te winden. Mijn advies aan u om dit te voorkomen is: zoek een hobby en een partner en wie weet een leuke sport en je voelt je een stuk prettiger.

Leo 21 December 2010

iemand stangen op internet is zooo makkelijk, of nie dapee. en ja wat werken we allebei hard voor onze hobby.

ik zeik ook 29 December 2010

ik ben dan ook een zeikerd omdat ik het ook niet zie zitten om voor dergelijke duidelijk mentaal minderbedeelden te gaan betalen. die kunnen amper normaal praten laat staan wintersporten. ik snap niet dat er nog verzekeringen zijn die met dat soort in zee gaan. en wat hard werken er mee te maken heeft ontgaat mij. net alsof iedereen die hard werkt dan ook maar alles mag, zoals onzinnige risico's nemen ? meer bewijs dat er weinig in de bovenkamer zit. en wie is er weer eens niet op zijn werk maar in de ziekte wet ? nou, dan mogen uw "colega's"dus harder werken omdat de wintersporters hun lompe poten weer breken. die werken dus harder als de wintersporters, dus volgens uw eigen beredenering hebben die dus iets meer te vertellen als de brekebenen. ontslag dus voor de risico zoekers die wel rekenen dat de collega's het wel weer zullen overnemen en de verzekering betaald toch wel weer.. een echte kut mentaliteit van werkschuwe aso's die het liefst de hele dag in bed liggen naar eurosport te kijken.

anneke 08 January 2011

Wat zielig wat zielig, het beste is om helemaal hier niet op in te gaan, heb sterk het vermoeden dat deze persoon helemaal niet zo hard werkt misschien wel helemaal niet. Omdat hij het begrip hard werken niet echt begrijpt. Nogmaals een zielig persoon.

harry 09 January 2011

zeiken is ook hard werken voor sommigen, die hebben er een dagtaak aan zo te zien. Wel knap dat "ik zeik ook" aan dit filmpje kan zien dat deze sportieveling: 1 mentaal minmder bedeeld is. 2 niet normaal kan praten. 3 zn lompe poten heeft gebroken. 4 een werkschuwe aso is. Maar 1 ding is zeker hij durft dat hier wel lekker anoniem te posten, maar niet in real life tegen die persoon te zeggen, verstandig ook, denk dat die zeikerd dan lekker 8 weken eurosport kan kijken, vanuit bed op kosten van zijn verzekering!