Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

hillclimbing Andler 2010

5.952 keer bekeken
L30N
Gepubliceerd op 14 dec. 2010
Hillclimbing Andler Schonberg (Belgie) 2010 www.hillclimbing.be

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

buckweed 15 december 2010

echte hillbillies

zinloze verspilling 15 december 2010

zeker geld genoeg om de hele zooi naar z'n mallemoer te rijden. en straks weer janken dat ze in de ziektewet zitten zeker ? geen wonder dat de ziekenfonspremie's door het dak schieten. maar zo te zien hebben deze personen toch geld om te verbranden, wat zal hun het boeien dat normale mensen het al niet te breed hebben. zeker een gebrek in de opvoeding. moeilijke jeugd gehad ? wat een zielepoten.

fan 15 december 2010

pessimisten zitten vaker in de ziektewet dan optimisten. als je je hier al druk om kunt maken hoor je daar vast bij. ik vind het supergaaf, echte bikkels die niet zielig gaan lopen doen als ze een motor op hun dak hebben gekregen! ik kom volgend jaar zeker kijken!!!!!!!!!!!!

Leon 16 december 2010

@zinloze verspilling: Hahaha, pessimist en slechte rekeneigenschappen, de combinatie voor zo'n domme reactie.

harry 19 december 2010

@ zinloze verspilling. hee klaploper ga eens werken ipv alle filmpjes op zeelandnet af te struinen en lopen zeuren over ziektewet enzo. Er zijn ook nog mensen die niet achter de geraniums zitten en gewoon hobby´s hebben en plezier maken en genieten van het leven. Zoals deze motormuis in dit filmpje.

Anneke 20 december 2010

Ik als vrouw van 57 jaar kan zeggen dat deze mannen zeker geen kladlopers zijn, de meeste zelfs hele harde werkers om deze sport te kunnen bekostigen. En inderdaad er is risico, maar waar niet, en het is machtig mooi deze mannen met vaak hun vrouw er bij hebben machtig gezellig tijden geloof mij maar.

rollo01 21 december 2010

echt nicht schlecht was die Jungs da zeigen, nächstes Jahr bin ich auch dabei aber erstmal nur als Zuschauer!!!

wilco 21 december 2010

De meningen van mensen zegt vaak meer over de mensen zelf dan waar ze voor bedoeld zijn, zeker als die mensen niet eens weten waar ze het eigenlijk over hebben. Daarom hou ik mijn mening gewoon voor me.......... NOT!!!!! Mijn mening: Of zinloze verspilling is jaloers of hij is een zielepoot.

Ines und Jan Riedel 31 december 2010

Das video ist ja wieder toll geworden