Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke woensdag

Roofvogeldemonstratie in de Valkeniershof

1 / 4
Valkeniershof

Heeft u altijd al willen weten hoe roofvogels en uilen getraind worden?

Of willen zien welke verschillende jachttechnieken de vogels gebruiken?

Zou u misschien graag het gedrag van de uilen en het vliegen van roofvogels in de vrije vlucht willen meemaken, waarbij u en de aanwezige kinderen als publiek betrokken wordt? Wij verzorgen het hele jaar door in de schoolvakanties en op afspraak voor groepen roofvogeldemonstraties in de Valkeniershof.

En meer..
Zo kunt u natuurlijk tijdens, en na afloop van, de roofvogelshows al uw vragen stellen op het gebied van roofvogels en valkerij. Wij geven u graag uitgebreid antwoord.

Of wat dacht u van zelf de stoute handschoen aantrekken en een roofvogel op uw hand te laten zitten. Uw partner krijgt dan natuurlijk de mogelijkheid hiervan foto’s te nemen als overtuigend bewijs!

U kunt in de Agenda zien wanneer er demonstraties zijn in de Valkeniershof, de roofvogeldemonstraties (roofvogelshows) voor besloten groepen worden niet in de agenda vermeld.


Onderwerpen:
Het tonen van de Roofvogels in de vrije vlucht
De Valkerij in het algemeen
De geschiedenis van de valkerij
De training en voeding van de vogels
De roofvogels in de natuur

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 15 jul t/m 15 jul:
    • Vandaag geopend

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.