Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
Otto Vosveld

kaalslag in Walsoorden......

Op de Mariadijk in Walsoorden (Z.Vl.), een dijk uit plm. 1200, zijn een heleboel mooie, oude bomen gerooid. Volgens Peter en ook om wonenden een trieste toestand. De mooie Mariadijk verliest veel van haar schoonheid. Op verzoek van Peter e.e.a. op deze foto's vastgelegd......

8 reacties

tiscrea © 19 February 2010
Weet je waarom de bomen gerooid zijn? Hebben ze een ziekte of heeft iemand achter zijn bureau bedacht: "Kom, laten we deze week eens wat bomen kappen"?
bert 19 February 2010
Heel normaal, op die dijk komen op de tijd weer nieuwe bomen terug. Zo gaat het al eeuwen lang.Je hebt zieke bomen en bomen die beschadigd zijn en een gevaar kunnen worden.Geen reden tot paniek.
simba 19 February 2010
Nou hier in Hulst zijn ze ook goed bezig. Plantsoenen worden kaal geplukt door de gemeente, en er zijn ineens 3 bomen verdwenen. Leuk dat ze de bewoners effe inlichten.
Eddy Kroes 19 February 2010
Leuke collage Otto.
Elvira Taelman 19 February 2010
Mooie foto's!
Ben uit Drenthe. 20 February 2010
Laten we ervanuit gaan dat de noodzaak aanwezig was dat de bomen gerooid werden, om welke reden dan ook. Het is wel een pracht foto om te gebruiken op een technische school bij de les materialen over hout. Heel duidelijk te zien het verschil tussen kernhout en spinthout. en evt hart en cambiumlag. Zo zie maar weer Otto, toch nog nuttig.
Angel 20 February 2010
Mooie collage, Otto!
Ben, uit Drenthe. 21 February 2010
Rectificatie, cambiumlag moet zijn cambiumlaag. Toch nog nuttig moet zijn, heel mooi en ook nuttig bruikbaar. Sorry.