Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 46
Essies Foto's

Schelphoek

11 reacties

wmk 04 februari 2010
Wie geeft er nu 4 sterren voor deze foto ?
H. 04 februari 2010
ik geef 4 sterren voor deze foto. Goed gezien de reflectie van de lucht in het water, redelijke compositie
riezz 04 februari 2010
Ik dus ook 4 sterren , ookal is dat sterrensysteem een debiel gedoe. Maar ik vind deze foto zo rommelig dat je overal wel iets anders ziet, dus interessant om helemaal te bekijken en de weerspiegeling is inderdaad mooi. Ik word wel een beetje kriebelig van de naamsafkortingen hier hoor, schrijf hoe je heet dan weet iedereen gewoon wie je bent en dat jij degene bent die commentaar geeft. Groet Riezz (oja voluit Richard)
Arie 04 februari 2010
Maar als ik al die verschillende lichtpartijen zie, de scherpte en ook de schaduwen, dan vindt ik het geen slechte foto.
wmk 04 februari 2010
laat je niet spitsen op initialen en het sterren gedoe (daar is al meer irritatie over) maar het gaat hier om de foto die nou ja volgens mij nogal nietszeggend en inderdaad rommelig is. was mijn eerste reactie dan misplaatst ? ((1 stem en 4 sterren geven ???????? in het begin vindt ik niet juist )
riezz 04 februari 2010
@wmk , Was het meteen de eerste stem?, nou ja maar als iemand deze foto mooi vind dan kan dat toch?. Ik vind hem heel mooi met alle licht-invallen en zo, dus daarom vond ik jouw reactie echt een beetje neerbuigend zo van : "Wie geeft nou 4 sterren voor deze troep", ik zie hier dagelijks foto's met 4 of 5 sterren die ik persoonlijk dan weer verschrikkelijk vind.
Sterretje 04 februari 2010
Als het kon gaf ik 7 sterren
Essies Foto's 04 februari 2010
Wat een discussie roept deze foto en dan vooral de sterrenkwestie op zeg. Ik heb zelf geen sterren gegeven, ik stem niet op mijn eigen foto's. Dus waarschijnlijk vond iemand het echt een mooie foto????? Ik persoonlijk vind dat deze foto een bepaald sfeertje oproept, waar je wel of niet van houd, toen ik gisteren door de Schelphoek liep, werd ik geinspireerd door dit plaatje....
riezz 05 februari 2010
Essie ik snap je, ik vind het een hele interessante plaat dus vooral doorgaan hoor.
Miranda 05 februari 2010
Ik vind het ook een goede foto. Net of ik daar sta. En wat wil je nou? Als je de foto goed vind en hem 4 sterren wilt geven moet je dan denken: O nee, ik ben de eerste die gaat stemmen dus ik doe er maar 2? Rare denkwijze. Ik geef nooit stemmen (alleen al om het geouweh**r wat daar van komt) Maar als ik het wel zou doen zou ik er 4 geven. Of ik nou de eerste, de laatste of de middelste was.
corrie c 16 februari 2010
Ik vind hem gewoon mooi!