Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 42
Cornelius

Walcheren in Panorama

Foto gemaakt vanaf de duinen. Is een panorama foto, dus om goed te bekijken inzoomen en scrollen. Foto is breed en geeft 180 graden beeld. Helaas sterk moeten verkleinen om op Zeelandnet te kunnen plaatsen,

9 reacties

tiscrea © 15 January 2010
Leuk gedaan en zonde dat de foto zo verkleind moest worden om hier geaccepteerd te worden. De maximale grootte van een foto is 5 MB, maar geldt er dan ook een maximale breedte? Je zou de foto eventueel nog kunnen uploaden naar Photobucket of iets dergelijks en hier de link neerzetten. Dan kan iedereen de foto ook in "vol ornaat" bewonderen :-)
Cornelius 15 January 2010
Ik begrijp er eigenlijk weinig van, want soms plaats ik foto's die veel groter zijn dan de 5 mb. Ik begrijp overigens wel hun restricties. Heb er nog een paar bijgezet inmiddels die wel werden geaccepteerd. Photobucket is een goed idee.
tiscrea © 15 January 2010
Die vraag heb ik al verschillende keren aan Zeelandnet gesteld: Is de maximale upload van 5MB voor of na het eventuele verkleinen door Zeelandnet? Nooit duidelijk antwoord op gekregen... Misschien dat je grotere foto's dan 5 MB upload, maar dat Zeelandnet ze verkleint tot het maximale 5MB? Heb het vragen stellen aan Zeelandnet hierover inmiddels maar opgegeven... :-) Ik krijg steeds als antwoord dat 5MB het maximum is, maar dus niet of dit voor of na verkleining door Zeelandnet is. Uit jouw reactie zou kunnen blijken dat 5MB het maximum is na verkleining door Zeelandnet. Blijkbaar geldt er daarbij ook nog een maximale breedte. Dat is nieuw voor me :-)
Piet 15 January 2010
Maakt niet veel uit, wat je vraagt aan zeelandnet. Het lijken wel politici, je krijgt antwoord op een vraag die je niet hebt gesteld. Dring je aan op duidelijkheid, dan komen ze iets dichterbij en hopen kennelijk dat je dan verder je mond houd. Houdt je aan, dan hoor je mogelijk niks meer. Over de foto's; panorama's vind ik interessant, maar wat er op staat dient er ook helemaal op te staan. Waterfront bv, is of afgesneden, of zit echt tegen het plafond. Over de grootte van de foto's; de langste zijde is max. 940 of 960 pix. Als je op een vergrote foto rechts klikt, kun je bij eigenschappen de gegevens vinden
Cornelius 15 January 2010
Piet, bedankt voor je reactie. Ik zal eens kijken wat het wordt als ik de fotos aanpas aan een maximale breedte van 940 pixels. Misschien werkt dat beter.
Eddy Kroes 15 January 2010
Het is in ieder geval een mooie foto van een prachtig duinlandschap.
Ingrid 15 January 2010
Prachtige panorama's!!
Harold 15 January 2010
Ik heb er eerder ook problemen mee gehad. Foto sterk verkleind en geplaatst, maar blijkt nu dat er niet meer "vergroot" kan worden. Mooie pano hoor.
Henriëtte 15 January 2010
Zie mijn commentaar bij het panorama van Terneuzen!