Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 58
ingrid P

Niet gehaald...

Dode reiger.....

16 reacties

Miranda 15 January 2010
Ik weet niet of je hier veel reacties op gaat krijgen. Ik heb al gemerkt dat dat meestal niet het geval is met foto's van dode dieren. In ieder geval vind IK deze foto prachtig! Zonde van het beestje maar wat mooi vastgelegd zeg.
Alma 15 January 2010
Het is inderdaad een prachtige foto, het toont ook weer eens aan dat mensen alleen maar met zichzelf bezig en de vogels van honger sterven in de winter omdat ze niet meer worden gevoerd. Vroeger waren de winters net zoals nu of nog erger als dit weer ieder jaar terug komt, dan vrees ik dat de vogels snel zullen uitsterven door gebrek aan voedsel.
Anneke Bakx 15 January 2010
Grandioos mooie foto!
cap bru 15 January 2010
Zo werkt de natuur nou eenmaal,zo woren de zwakken opgeruimd.het lijkt hard maar dat is nu eenmaal zo.
Roger 15 January 2010
De winter kan voor de mens heel mooi zijn, maar kan voor de dieren en vogels soms heel hard zijn. Zo zullen veel reigers het niet overleven, ik vond er al een in de eerste vorst week. Als ik zeg, ik vind dit altijd zo erg voor die vogels, zegt mijn vader altijd dat was vroeger ook zo, zulke dingen gebeuren maar de natuur hersteld zich altijd weer.
Cornelius 15 January 2010
Mooi treffend beeld. Alsof hij huilde. Misschien helpt dit soort foto's ook om eens aan de dieren te denken en wat voedsel te geven.
Adri Joosse 15 January 2010
Een prachtige detailfoto.
Marij 15 January 2010
Heel mooi,kleur,scherpte..je blijft er naar kijken.
Eddy Kroes 15 January 2010
Prachtige gevoels foto.
marco.p 15 January 2010
Inderdaad trieste maar mooie foto van de natuur !
HArold 15 January 2010
erg sterke foto! pakkend!
caston 15 January 2010
Ik onderstreep de bewoording van Roger, maar je foto is heel mooi Ingrid.
jafra 15 January 2010
Wat een buitengewoon prachtige foto, echt een opname die een onderscheiding verdient.Ik raak er niet op uitgekeken. Triest voor de reiger zeker maar ook ik sluit me bij Roger aan.
Elvira Taelman 15 January 2010
Prachtige foto!
Ingrid 16 January 2010
Heel erg bedankt voor alle reacties,ik had geen idee dat deze foto van alles los zou maken,ik vond het ook heel triest dat deze prachtige vogel dood aan de kant van de sloot lag....:((...Aan het bijvoeren kan het niet liggen,want ik voer het hele jaar rond en deze vogel lag bij de buurvrouw.Misschien ziek geweest en al verzwakt?Hoe dan ook,ik zie ze liever vliegen en ik geniet altijd van de grote schreeuwen die ze in de zomer geven,als je nog in de tuin zit s'avonds,en je bent er niet op verdacht:))Groetjes!! Ingrid
Els 16 January 2010
Ingrid, deze foto is inderdaad heel bijzonder, natuurlijk zie je ze het liefst levend, maar dit spreekt enorm, het raakt je.. wat er al eerder gezegd is, je raakt er niet op uitgekeken.. de andere foto's zijn trouwens ook erg mooi!

Trefwoorden
schouwen-duiveland