Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Arja

Appendix van Vlissingen?

Zicht op "'t eiland "(Piet Heinkade)in Vlissingen.

7 reacties

molly 19 July 2008
Ik weet niet of het belangrijk is dat de kade met de huizen en de auto's er op staan, wat betreft de titel, maar als er een stuk van de bovenkant zou worden gesneden, heb je een prachtige foto met een aalscholver op een paal en diepte door het fluitekruid!! Maar dan wordt de titel wellicht anders...
Arja 19 July 2008
Ja,zou kunnen maar wat doe ik dan met die andere 6 foto's die ik daarvan heb? Terzijde,je gaat toch niet op die ouwe Piet bemoeial lijken he?
molly 19 July 2008
Welke 6 andere foto's? Je kunt bijsnijden met een bewerkingsprogramma, b.v. Picasa, gratis te downloaden, als je daar tenminste interresse in hebt. Biedt veel mogelijkheden. maar je moet niks!! Het was alleen een mooie foto. Misschien ga je het nog wel leuk vinden, maar als je het niet weet en kent?! Daarom zei ik het. En...oh ja: ik ben middelblond en Piet is grijs. Dus ik lijk er niet op!!
Arja 20 July 2008
Ok,Molly.Met de digicamera hoef je niet op een fotootje te kijken.Meestal maak er dan ook meer van hetzelfde onderwerp,vanuit verschillende invalshoek ed.Vandaar die 6 andere foto's.Het gekke is echter,dat van al "diezelfde"foto's ik er uiteindelijk geen een wegdoe.Soms experimenteer ik er mee met Picassa of Ulead of een ander programmaatje.Elk progr.heeft zo z'n leuke effecten.Op een gegeven moment,wordt het toch nog al veel foto van hetzelfde.Toch bedankt voor de tip hoor.
molly 20 July 2008
Van ulead wist ik weer niks. Zo kom je toch nog ergens iets aan de weet. Ik wil me er niet mee bemoeien, maar wat ga je nu doen met die toch heel mooie foto van die aalscholver? Durf je nog wat te knippen en hem er dan (voor mij, omdat ik het zo lief vraag) nog eens op te zetten?
Anneke Bakx 20 July 2008
Dat Ulead, is dat gratis? Sommige dingen, niet zo te zien en welke dan wel?
Arja 20 July 2008
Molly,omdat je het zo lief vraagt,zal ik je lief antwoorden.Gewoon de foto downloaden en lekker zelf Picassaen,naar eigen smaak.De Aalscholver is volgens mij scherp genoeg(je kunt de Q3 bijna op de vleugels zien). Ulead Photo Express 4.0 SE is een fotoprog.dat volgens mij inmiddels door Corel is opgeslokt.De versie waarmee ik werk staat op een cd,die ik bij m'n eerste digi erbij kreeg.Helaas laat de cd zich niet kopieren,anders zou het geen punt behoeven te zijn.Dat het ill te downloaden is zeg ik natuurlijk niet.Het is een leuk progje. Verder werk ik met progjes die staan op de gratis geleverde cd van PC magazine extra,februari 2007(geven wel eens conflicten met andere progs)Soms werk ik dan nog wel eens met het prog,dat is bijgeleverd bij m'n huidige camera.(oa.voor het maken van panoramafoto's,ook leuk om te doen. Allebei,groetjes Arja.