Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 23
Otto Vosveld

stevige sprieten (2)......

Naar aanleiding van een reactie van Roger, de foto wat bijgewerkt, zodat alleen de sprieten er op staan. Is de foto hierdoor inderdaad "sterker", zoals Roger dacht ?? ....

8 reacties

Maria 09 January 2010
De compositie is wel iets beter maar de kwaliteit is niet om aan te zien.
Otto Vosveld 09 January 2010
Waarmee weer bewezen is, Maria, dat te veel bewerken ook veel nadelen kan opleveren......
Roger 09 January 2010
Het beeld laten zoals het is. Dit is veel te veel gekropt Otto, wat ik bedoelde is dat bosje rechtsonder weg shoppen. Die stengel rechtsboven moet er zeker bij. De sneeuw wat witter en krachtiger maken. Dan kom je in de buurt.
ikke 10 January 2010
wat een gezeur, ga naar je fotoclub en laat de natuur gewoon zoals het is, als je het echt mooi wil zien, ga dan zelf op stap ipv hier negatief commentaar te geven
Een hobby-ist 10 January 2010
Iedereen beleeft het maken van foto's op zijn eigen wijze. Het zou beter zijn een foto goed te bekijken en daarop een mening te geven. Roger geeft een goede voorzet. Otto, waarschijnlijk heb je bij het nemen van de foto je iso-waarde te hoog gezet zodat je bij het uitvergroten een te korrellige foto krijgt. Neem b.v. is een paar foto's met iso waarde 400 en 1600 en bekijk daarna is het verschil. veel succes. En voor de andere..... Laat ook is wat zien.!
Annemarie 12 January 2010
Het enige negatieve commentaar wat ik hier zie is van ikke, de anderen leveren zinvol commentaar maar als je geen benul hebt van waar het over gaat is het beter te zwijgen ikke. Nooit echt geprobeerd iets van fotografie op te steken zeker ?
hans 12 January 2010
Annemarie slaat de spijkerop de kop. Roger probeert zinvol commentaar te geven op een foto. Croppen of iets weghalen met photoshop kan de foto krachtiger maken. Commentaar geven - met een verwijzing naar de fotoclub (!) - zonder zinvolle bijdrage en nogwel onder een flauwe naam van "ikke" is ongepast.
Otto Vosveld 14 January 2010
Ik heb via deze site al veel nieuwe dingen geleerd m.b.t. fotografie. Ik heb daarom ook geen enkel bezwaar tegen het krijgen van tips en ideeën, uiteraard mits ze op een plezierige manier gebracht worden. Roger en hobby-ist (?) dank voor de positieve en nuttige reacties !