Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 20
wim

bedankt voor dierenleed

17 reacties

hoi 31 December 2009
De meeste dieren worden bang gemaakt omdat de baasjes het betuttelen... Mijn hond was vorige jaar ook bang nu heb ik vanaf de eerste knal super enthousiast gedaan en t beestje is nergens bang voor! Die dieren worden bang van het gezeur van hun baasjes
Ik 31 December 2009
Klopt helemaal hoi, Veelal ligt het aan de reactie van de baasjes, en geef nu toe, wij kunnen 364 dagen ongestoord wandelen! Mogen die vuurwerkers nu ook even blazen, dan letten wij als baasjes even een dagje op!!
peter 31 December 2009
Helemaal mee eens. Lekker knallend het nieuwe jaar in. De beste wensen voor iedereen.
henkie spankie 31 December 2009
Helemaal mee eens! Gewoon knallen!
Alphons 01 January 2010
Je moet niet zo zeuren en je dieren niet zo betuttelen.
Ronald 01 January 2010
Eerste jaar met nieuwe hond en het beest was alleen maar weer blij om ons te zien toen we weer binnenkwamen, Geen diepgaande psychische stoornissen aan overgehouden hoor. niks aan de hand. beesten moeten aan de mensen en hun gebruiken wennen. Rare partij voor de dieren stemmers allemaal.
j;f 01 January 2010
gelukkig nieuwjaar.allemaal. ben de hele avond thuis geweest met mijn dieren. heb geen vuurwerk afgestoken. de buren wel ,en was heel mooi om te zien. mijn dieren hadden er geen last van. ook de honden en katten niet.heb ze wel binnen gehouden. de paarden stonden rustig in hun stal.,ik denk ook dat de baasjes van de dieren het overbrengen op hun dieren. gewoon geen aandacht aan geven en normaal doen. maar de paarden zijn de hele dag de stal niet uitgeweest. een dag in het jaar moet kunnen toch. groetjes.
Rob 01 January 2010
Mijn hond van pup af aan gewend gemaakt door te wandelen en kleine rotjes te gooien en ieder jaar staat hij te kwispelen met het vuurwerk,geen centje pijn.Veel mensen zoeken iets om over te zeuren te kunnen hebben.
jo 01 January 2010
handjes kwijt, oogjes weg, verbrande jatten,invalide jammer nou,en al dat geld,mijn dieren niet,ik heb geld om mijn dieren te verzorgen,en is meer waart als al die stomme mensen.
pete 01 January 2010
Onze katten schrokken wel een beetje van die knallen maar das niet onlogisch schrok zelf ook van die harde knallen. Voor de rest lagen ze gewoon te pitten. Geef zelf nooit wat uit aan vuurwerk zonde van mn geld. En om iedereen gerust te stellen kijk ook niet naar andermans vuurwerk. Rare gewoonte en als quote "Its always quiet at newyears day" Heerlijk.......
J 01 January 2010
Vuurwerk is, op zich, helemaal niet erg en juist het siervuurwerk is prachtig om te zien. Hyper-reakties van baasjes zorgen voor een gestressed dier. Ik kan met mijn hond gewoon relaxed buiten lopen en niets aan de hand. Een kat kun je makkelijk even binnen houden.
J 01 January 2010
Byt he way.............. Hoeveel foto's heb je genomen? Vast wel wat meer dan deze ene, die trouwens redelijk onscherp is............., jammer. Is dat om af en toe nog even van het vuurwerk te kunnen genieten??
van Lenten [kunst zaken] 01 January 2010
ik dacht dat het om de foto,s gaat?? meningen,gedachten,andersdenkenden,het is net als met kunst,dat voor een een gewoon is,is voor een ander mens afschuwelijk,kijk en geniet van de foto,s en de kunst,wij wensen een ieder een vrij 2010 toe vr gr van Lenten [kunst zaken]
joris 01 January 2010
respect voor de reactie van J. 1 dag in het jaar kan best
leen 01 January 2010
van mij mogen ze heel de boel opdoeken ,gewoon prof vuurwerk op het plein in het dorp of stad , kijk eens hoeveel mensen er weer domme dingen hebben gedaan ! stom stom stom .....
Ronald 02 January 2010
Dat het juist de aso's (zeg eventueel Tokkies) onder ons zijn die zich moeten uitleven met dit domme geknal weten we al langer. De reacties zeggen genoeg ! Hebben blijkbaar betonplaten voor hun kop. Als dan je toch zo wilt uitleven mag je ook je rotzooi wel eens leren opruimen. Volgende week weer lekker je uitkering ophalen !
j;f 03 January 2010
wat is het toch weer elke keer met die uitkeringen, roland heb je ergens last van.zet ik een foto van mensen die aan het schaatsen zijn ,dan komen ze daar mee. en een foto als ze aan het zwemmen zijn het zelfde. wil je zelf een uitkering . en wil dat niet zo lukken. en het mag gewoon hoor met oud en nieuw.. maar als ze de boel opblazen nee dat is niet ok. en opruimen daar komen ze voor met zo,n autootje met van die bezems van voren ,werkt heel goed hoor, of heb je dat nog nooit gezien.. hoop dat het jaar 2010 een leuk jaar mag wezen ,zonder zo veel azijn pisser. ga maar lekker aan je werk. ha ha ha valt niet mee zo te lezen.