Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 15
franc

gratis pasfoto

voor mensen die met vuurwerk stunten op 31 december

6 reacties

els 28 december 2009
oh, ik dacht van jezelf
franc 28 december 2009
Dus je hebt ook een zelfontspanner, waarom gebruik je dan de naam van een ander?
Els 28 december 2009
Dank je wel , Franc dat je het door hebt. Ik ben alle foto's aan het nalopen en mijn naam is weer negatief gebruikt. Denk er nu echt over om helemaal te stoppen, want ik baal er van op deze manier.
franc 28 december 2009
Els, ik plaats zelf nog wel fotos en reageer alleen op reacties op mijn eigen fotos. Bij een foto van een ander zet ik nooit meer een reactie omdat je dan de controle kwijt bent. Hooguit een sterretje als ik hem mooi vind. Jammer, dat dit op deze site zo moet. Een uitzondering kun je alleen maken als je de mensen persoonlijk kent of in de loop der tijd kan vertrouwen. Dit schijnt een veel voorkomend verschijnsel te zijn op internet.
Ton. 29 december 2009
goed geschreven Franc er gebeuren nog te veel ongelukken,en Els gewoon je mooie fotos laten zien,en niet stoppen,het zou zonde zijn,wij genieten er van!!!
Vanessa 29 december 2009
Ik vind deze foto wel stof tot nadenken geven. Ik persoonlijk kom niet aan vuurwerk, ik kijk er alleen naar. Els...Ik denk niet dat iemand perse jou negatief wil laten overkomen. het is gewoon een andere els. De oplettende kijker en de vaste bezoekers hebben misschien ook gezien dat de andere els met een kleine letter is geschreven. Ik snap natuurlijk wel dat je het heel vervelend vind dat sommigen jou er op aanijken. Misschien kan je iets aan je naam toevoegen. (een letter van een achternaam ofzo of iets anders). Dan maak je dat via een foto bekend. Dat je voortaan...Ik noem maar wat..Elswww bent ofzo. succes ermee. en vooral niet stoppen.