Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 29
Els

winter..

12 reacties

Annelies 23 December 2009
Deze foto is supermooi, Els!
piet grim 23 December 2009
Mooie winterplaatjes.Els
Nel R 23 December 2009
Erg mooi Els!
Piet 23 December 2009
Afgezien van die ene paal een schitterende foto. Paal weg; nog veel mooier.
Otto Vosveld 23 December 2009
Deze doet in schoonheid niet onder voor je andere foto van het winterlandschap. Prachtig, Els ! Die paal gewoon omzagen, niemand die het ziet of hoort.....
mage 23 December 2009
Prachtige winterplaat!!
Hanna 23 December 2009
Je maakt een foto, en ja er staat een paal die je nou net niet wilt!! Hij staat er gewoon en soms zie je het niet, pas als je de foto genomen hebt, of soms kan het niet anders omdat je dan niet 'die' foto hebt. Nou ja, soms vind ik reacties wat 'dom', je hebt nou één keer te maken met palen, industrie of wat voor vervelende dingen ook. Altijd jammer voor juist die mooie foto, helaas...je moet het er mee doen en....steeds meer. Neem die nare wind-molens, verpesten het landschap overal! Misschien ligt de schuld niet bij de fotograaf, maar bij onszelf, we willen wel comfort - maar je mag het niet zien!!
Elvira Taelman 24 December 2009
Prachtige foto! Ik ben het helemaal eens met de reactie van Hanna. Sommige dingen staan er nou eenmaal en kun je niet altijd vermijden.
agnes 24 December 2009
Mooi winters tafereel,Els!!!!!
Piet 24 December 2009
Mijn uitgebreide reactie op het betoog van Hanna is weer, zoals zo vaak, spoorloos verdwenen. Eigenlijk ben ik erg benieuwd, of dat anderen ook overkomt. Reageer DAAR eens op. Wel wil ik nog even kwijt, wat er niet klopt in Hanna's verhaal. Bv, van die nare windmolens heb ik al heel mooie foto's gezien. En met diverse, (ook gratis), programma's, kun je heel effectief deze paal weg halen. En verder, maar daaraan memoreert Hanna ook al, kan een ander standpunt; wat hoger, lager, een paar meter opzij, voor of achteruit, een groot verschil maken.
Els 24 December 2009
Hallo Piet, Misschien heb je te snel geklikt, waardoor de reaktie verdwenen is , is mij ook wel eens overkomen. Verder waardeer ik je tips en aanwijzingen over de foto's. Natuurlijk hebben we te maken met "obstakels" in het landschap, zoals Hanna schrijft, die we liever niet als wel erbij nemen, en soms valt het achteraf pas op, wat bij deze foto het geval was. Ik heb met een programma id deze paal verwijderd, en de foto is er alleen maar mooier van geworden. Dus , bedankt voor de tip!
Paled 24 December 2009
Met of zonder paal ik vind dit een prachtige winterfoto je voelt gewoon de kou.