Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 2
Wendy van Maren

Vuurbal??

Er hing iets raars in de lucht. Een oranje streep, wel langer als een uur. We dachten eerst aan een vuurbol, maar we weten het niet zeker. Wat we wel weten is dat het heel erg vreemd was. En meerdere mensen hebben het gezien en vroegen zich af wat het was. En dat doen wij nu nog steeds.

6 reacties

leo van Meeteren 20 december 2009
waar is de foto genomen, hoe laat was het
P . Saman 20 december 2009
Het betreft het affakkelen van restprodukt in de chemische industrie in Vlaanderen. Bij het stilleggen van een fabriek moet eerst alle restprodukt uit de systemen worden verwijderd dmv affakkelen mbv een flair. Dit is een hoge constructie met het einde van een leiding. Daar wordt alles weggebrand tot alles schoon is. Zo niet , dan raken de leidingdelen met reststof versmolten en stagneerd de boel voor een nieuwe opstart.Een en ander gaat vooral ná zonsondergang gepaard met soms heftige lichteffecten.
Wendy 20 december 2009
Het was gisteren in de avond tussen 23:00 uur en 01:00 uur ongeveer in Terneuzen. Maar van een kennis hoorde ik ook dat zij het zag in Rotterdam met een straal van 150 km. Het was wel heel erg apart om het zo te zien!
Harold 20 december 2009
dit was het affakkelen bij BSAF in ANtwerpen
nathalie 20 december 2009
het lijkt mij sterk dat het hier om affakkelen gaat want het was niet alleen in nederland te zien ik vraag me nog steeds af wat het is geweest want niemand heeft hier een duidenlijke en beslissend antwoord op greetzz
P . Saman 20 december 2009
Dat is jammer voor je Nathalie maar de fakkel bij Antwerpen en het licht wat dit verspreide was over de Oosterschelde prima waarneembaar.