Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
Anneke Bakx

Rara?

Hier worden heel wat bedragen met nulletjes (zie je ze?) heengestuurd...Herkent iemand dit gebouw?

9 reacties

Ruitje 12 July 2008
Ken het gebouw niet maar vind de vorm erg mooi breed aan de rechterkant had een heel klein stukkie van de bovenkant afgehaald voor de rest erg geslaagd zeg ga persoonlijk voor dit soort onderwerpen ben altijd naar op zoek maar vind het zelden goed gevonden zeg.
Anneke Bakx 13 July 2008
Ja, dat deed ik aanvankelijk, dat stukje afsnijden, maar ik bedacht me. Maar nu ik het weer zie, heb je gelijk. Ik zeg nog even niet wat het is. Het is een raadsel..., en het blijft daarna ook een raadsel...!!
marian 13 July 2008
já ik zie het meteen het belastingkantoor in terneuzen!!
Anneke Bakx 14 July 2008
Ja!! Helemaal goed en...belasting blijft een raadsel, niet?
marian 14 July 2008
inderdaad ''je weet het nooit''
Piet 15 July 2008
Mijn idee was, dat het wel eens een brillenzaak kon zijn, maar kennelijk zit ik er helemaal naast. Eigenlijk is dat schandelijk, want ik heb zelf nog aan de bouw meegewerkt.
Anneke Bakx 16 July 2008
Piet toch!!
vivian 19 July 2008
Het gebouw van de Belastingdienst in Terneuzen, daar heb ik met veel plezier en met leuke collega's gewerkt van 1974 tot 2000. Na zoveel jaren wordt t een klein beetje je thuis. Vond t in begin maar niks die nieuwe ramen, later vond ik ze toch wel iets hebben. Het lijken idd net brilletjes, erg toepasselijk omdat de Belastingdienst ook erg veel weet van de burger. Big brother is watching you!!
Johan 17 September 2008
Vroeger kwam ik daar wel eens, het Belastingkantoor in Terneuzen, bij Piet Hamelink (later wethouder bij de Gemeente Terneuzen)die goed begreep wat "klantvriendelijk" was. Hij heeft jaren, naar volle tevredenheid, geholpen onze belastingpapieren in te vullen. Heel wat anders dan de hedendaagse "belastingtelefoon", waar ik me wel eens afvraag of ze überhaupt nog vakkennis bezitten en waar ze proberen om zo snel mogelijk van hun klanten af te komen. "Vroeger was het allemaal beter", ja in dit geval zeker. Mooie foto!

Trefwoorden
gebouw/terneuzen