Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 21
joke

botbreuk na aanrijding auto reed door

Botbreuk bij een hond na een aanrijding.Auto reed te hard in een dertig km zone en is er weer snel vandoor gegaan.

9 reacties

M 11 December 2009
Schoften die zo iets flikken! Zeker bang voor de rekening van de dierenarts! Sterkte met de hond!
Vanessa 11 December 2009
Hele laffe daad. Ik denk dat hij/zij wist dat hij goed fout zat, en weigert de consequenties van zijn/haar daad op zich te nemen. Hopelijk zijn er ooggetuigen die zich melden bij de politie. Sterkte met het beestje.
rob 11 December 2009
liep de hond niet los?
riezz 11 December 2009
Tja, dat heeft hier voor de deur (in een woonwijk) al 2 katten gekost. Ze rijden met 80 km door de steeg hier in Sas van Gent en de Belgische staat (zit aan de grens met BE ) wil geen drempels plaatsen.
gekko's 11 December 2009
Vanochtend de politie en de gemeente gebeld: werd ook zowat van m'n fiets gereden door een stresskip die meent alleen op de wereld te zijn.( Nog snel even de boodschappen halen en de kids van school/kinderopvang ophalen: reed denk ik 60 waar je 30 mag, en dan ook nog vlug wat geparkeerde auto's voorbij VLIEGEN en de tegemoetkomende fietser? welke fietser? Oh, reed er een fietser dan????.....) De politie zegt dat er eerst meer mensen moeten klagen voor ze snelheidsmetingen WILLEN gaan doen, en de gemeente: de persoon die er over gaat om verkeersremmende maatregelen te nemen, die is er niet...ATV-dagje ofzo denk ik.
Toos 11 December 2009
Sterkte allemaal.
joke 11 December 2009
Ja mensen heb hier ook al 20 keer naar veilig verkeer nederland en politie gebeld.En de buren hebben geen kinderen en hoeven ook niet te bellen,plus dat er ook een aantal mensen zijn die geen geld hebben om steeds te bellen zoals op de boulevard,en dan is het antwoord gewoon te weinig meldingen.Hond liep los net als de kinderen hier in de wijk,en dat wil wat zeggen meneer rob dertig blijft dertig maakt niet uit of het een hond of een kind is je heb je daar gewoon aan te passen want er gebeuren onverwachte dingen.
Diny 11 December 2009
Datzelfde ben ikzelf ook overkomen. Mijn bovenarm was verbrijzeld en nu na 13 jaar is mijn bot nog maar voor 75% aangegroeid na een lange periode van botstimulators enz. Chauffeur reed ook door. Alleen via, via ben ik er na zes jaar achtergekomen wie het vermoedelijk gedaan heeft
ikke 11 December 2009
opletten voor zulke idioten, gebeurt hier ook dagelijks, midden in de nacht met 120 waar je 50 mag. het zou flink geld opleveren als ze de moeite zouden nemen om eens te komen controleren, maar ja, dan moet meneer agent nachtdienst doen...... en wat maakt een dode kat meer of minder voor hen nou uit? ik wens de hond veel beterschap, geef hem maar een knuffel van mij