Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 21
janny fokker

mooi camperplekje

neeltje jans

11 reacties

janny fokker 10 July 2008
prachtig plekje voor campers ,was open door concert at sea maar de politie was er zo,en waarom? neeltje jans is een opgespoten eiland en geen natuur gebied,die arme meeuwen worden er allemaal dood gereden ze moeten terug naar de meeuwen duinen hoop dat de zeeuwse bestuurders dat eens door krijgen.maak eens een keuze zo kan het niet langer.j.f
aty 11 July 2008
laat de campers er staan de camping bazen kunnen de pot op,ze denken dat ze hier de baas zijn. zou willen dat al de campers ongehoorzaam zijn ha ha ha ha .met zijn allen en met heel veel geef een teken af . we zijn het zat om gekommandeerd te worden.ook wij doen hier onze boodschappen enz. op de camping staan we op een rotplaats op de parkeerplaats en moeten we voor een hele dag betalen.en willen we in het zwembad moeten er voor betalen,uitzuigers.
conny 11 July 2008
Inderdaad, die campingbazen hebben een monopoliepositie. Hun camperplaatsen zijn soms niet om aan te zien. Als elke stad nu vaste plaatsen aanduid is het probleem uit de wereld. Dit blijkt uit de rest van nederland waar dit wel kan. Immers campers verbruiken boodschappen e.d. en helpen de economie mee!
wim fokker 11 July 2008
ja zeker een mooi plaatje om te staan met de camper als je er ben dan kom ik ook langs
ritsje 11 July 2008
vind u dat die auto daar hoort te staan ?? of heeft u boter op uw hooft ?
janny 11 July 2008
ja uw heeft boter op uw hoofd,neeltje jans is geen natuur. kijk eens goed op en langs de weg.allemaal dode beesten.een snelweg in de natuur??????????????
ritsje 11 July 2008
misschien heeft u er ook wel een dood gereden
janny 11 July 2008
zou erg wezen
ellen 11 July 2008
' u meent het'''arogantie ten top!
j.f 12 July 2008
waarom arogantie ten top. zou het heel erg vinden als ik een beest dood zou rijden. jij kent mij niet .en jij snapt er niks van.ik stop voor elk dier en raap elk dier van de weg.en begraaf het netjes als het een poes is of een hond probeer ik het zijn baasje te vinden..maar neeltje jans is een moordeiland voor al de dieren ga eens kijken morgen en je zal zien allemaal konijnen en jonge meeuwen die er dood liggen. moet je ook van de hoofdweg gaan het is heel erg.dus de dieren moeten er weg terug naar de meeuwen duinen .of de wegen moeten weg maar dat zal niet gebeuren .dus natuur of toeristme. slaap lekker en denk er nog eens overna. m.v.g j.f
ellen 12 July 2008
ik heb heerlijk geslapen..en er niet meer over nagedacht... zal ik ook niet meer doen...doei..m.v.g.e....!