Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
tonny scheers

senna

zij is 30 weken oud maar omdat zij gen heupkommen heeft moeten wij haar een spuitje laten geven.

8 reacties

Bianca 06 december 2009
Heel veel sterkte....
Marga. 06 december 2009
Wat verschrikkelijk wat erg!! Komt dat door het fokken of wat? En is er echt helemaal niets aan te doen? Zou ik heel graag weten voor ze in gaat slapen want als er wel wat aan te doen is wil ik hulp bieden. Voorlopig sterkte met deze prachtige hond.
Marga. 06 december 2009
Ik heb net nagevraagd of inslapen de enige optie was en inslapen is dus helemaal niet nodig! Mijn vraag was of inslapen de enige optie was en hier het antwoord: Nee hoor; zolang ze maar de tijd krijgt om haar bespiering de functie van haar heupkommen over te laten nemen. Zo jong kan dat nog niet naar de klote zijn! Dan is het misschien wel naar de klote maar de hond kan er mee doorleven. Verschrikkelijk dat Crama er niet meer is, alhoewel de meeste mensen toch vaak te eigenwijs zijn om het te willen proberen. Bianca ik hoop dat je de hond deze kans geeft, het anwoord komt van iemand met heel veel ervaring en kennis.
Marga. 06 december 2009
Sorry ik was mis met uw naam, ik heb per ongeluk de naam van het eerste bericht (Bianca)gebruikt. Excuus.
ton en anne 08 december 2009
hai het kom niet door het fokken de andere pups waren gezond ze kan een een kunststof heup krijgen maar daar is het nog niet mee verholpen de andere heup is ook slecht en wordt het een llijdens weg voor haar en geen garantie of het goed komt ze heeft nog tot don.dag pijnstillers dan moeten we de hele zware beslissing nemen ze wil zo graag maar kan niet meekomen ze heeft veel pijn en denk dat ze zelf al niet meer wilt eten gaat ook heel slecht moet ze echt voeren dan gaat er wat naar binnen het is heel triest senna gekocht voor mijn vrouw die ook erg ziek is dus dubbel maar we danken jullie voor het medeleven vr.gr. ton en anne
Marga. 09 december 2009
Als ik U was zou ik met hele goede pijnbestrijding wachten met inslapen. Zolang ze maar de tijd krijgt om haar bespiering de functie van haar heupkommen over te laten nemen. Geef haar een kans? Het is niet de eerste hond die dit probleem heeft en ook niet de laatste, maar het is bewezen dat honden er wel mee kunnen leven.
ton en anne 09 december 2009
natuurlijk geef ik haar kansen het zijn er al 3 wat denk u wel ze is ons alles maar ik kan haar niet laten lijden ik zie het aan haar ogen van laat me ene heb er ook best ervaring mee met doggies en die gaan voor mij op de eerste plaats tot ergenis van me familie maar die zullen het niet begrijpen is hen goed regt maar ik weet het kon zelf een hond zijn zo begrijp ik ze
Marga 12 december 2009
Natuurlijk geloof ik dat het uw alles is, ik vertel u dit omdat ik iemand ken die ervaring heeft op dit gebied en zij het vaak genoeg gezien en meegemaakt heeft. Deze vrouw heeft verschrikkelijk veel ervaring op hondengebied. Zij heeft nu zelf ook een hond die in moest slapen bij de vorige eigenaar, zij zagen het ook niet zitten. Met deze hond gaat het zelfs heel goed nu en heeft ook geen meer operatie nodig. Zij is er mee bij een orthopeet geweest die helaas kort geleden is ovrleden. Toen ik uw verhaal aan haar liet lezen zei ze meteen veel te jong om in te laten slapen het heeft tijd nodig en een hond kan er mee leven. Dat is wat ik u wou vertellen en familie? Die weten altijd alles beter daat zou ik zij dus nooit aan storen. Sterkte verder met Senna.

Trefwoorden
lief jonge erg hong