Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 82
Besha

Welk land is dit?

8 reacties

Rob 06 December 2009
Welke zielige mesjogge hansworst plaatst deze onzin!!
Bastiaan - 13 uur geleden 06 December 2009
Ik kijk regelmatig hier effe rond. Ik geef weinig/geen commentaar op foto's en plaats er zelf ook geen omdat ik simpelweg geen commentaar wil (geen positief en geen negatief), maar is er nou helemaal niemand die deze Besha een halt toe kan roepen ? Hij/zij/het spoort echt serieus NIET ! Flikker toch op met je idiote foto's joh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ga iemand anders vervelen ! Wat is dit nou weer "welk land is dit" ? Wat verwacht je ? Denk je dat we met z'n allen gaan zeggen "goh, zou het Zwitserland zijn" ? Je kickt natuurlijk op commentaar en EIGENLIJK zou ik het niet moeten geven..............en ik doe het voor het eerst tòch, maar je bent echt TRIEST !!!!
R 06 December 2009
Het is in ieder geval niet zo groot dat het nederlandse leger niet genoeg bommen zouden hebben om er op te gooien, misschien komen er dan ook niet nog meer van die idioten zoals deze "Besha" hierheen, wie spaart er mee voor een ticket naar dat land voor besha? En dan gelijk die bommen er op!!!!!!
Besha 06 December 2009
Nederland heeft dit land heel lang geholpen, het zijn geen vijanden. Als je tegen dit land bent dan moet je dat zelf weten.
Erik 06 December 2009
He, Besha, je hebt ondertussen nederlands leren schrijven! Dat is snel!!!! Nu nog een fotocursus en je bent er!!!
Besha 06 December 2009
Danku wel.Groetje van Besha!
joopf 06 December 2009
Een andere hobby mag van mij ook hoor!!!!!
??? 07 December 2009
iemand mischien iets te veel gedronken? en de wc niet op tijd gehaalt?