Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 23
caston

Zo beter Piet?

14 reacties

Piet 29 November 2009
In mijn opinie zeker. Maar wat vindt je er zelf van?
kobus 29 November 2009
Kleur is leuk , maar mag wat scherper.
Adri Joosse 29 November 2009
Voor mij blijven het toch heel onnatuurlijke kleuren Caston.
Annemarie 29 November 2009
Hoe weinig zelfkritiek moet je hebben om dit in te zenden. Bah...
Ronald 29 November 2009
Niveau van deze site is afgelopen jaar angstwekkend gedaald Annemarie. Iedereen stuurt maar van alles in en dat in grote hoeveelheden zonder te kijken wat er ingestuurd. Neem die Vosveld ergens uit Zeeuws Vlaanderen alhoewel hij die de enige is. Die mensen snappen blijkbaar niet dat als ze wat kritischer zouden en wat minder foto's (maar enkele goede) zouden inzenden dat allen maar voor hunzelf beter zou uitpakken. Maar ja, eigenwijsheid valt blijkbaar niet af te leren.
Dick 29 November 2009
Eindelijk weer eens iemand die durft te reageren zoals dat ooit van de "criticus" gewend waren, Prima Ronald, 100 % gelijk.
Rian W 29 November 2009
Dick en Ronald, dit is de eerste keer dat ik jullie zie. heb nog weinig of geen "opbouwende"commentaren gezien hier, ik zou best eens willen dat jullie dat vaker deden. Ik denk dat ik later met mijn hobby begonnen ben, en dat jullie toen al vertrokken waren?? en of het niveau gedaald is, geen idee, maar jullie zijn er dan voor om ons het ook goed te leren, of niet?? Met vr. gr.
caston 29 November 2009
Mensen bedankt voor jullie commentaar, ik heb daar geen probleem mee.Maar geef ook eens duidelijk aan hoe je een foto kan verbeteren! En zelfkritiek heb ik wel hoor. Gr;Caston.
Dick 29 November 2009
Rian, het is echt niet mogelijk hier ook nog eens een cursus op te zetten. Is ook niet de bedoeling denk ik. Je hoeft je echter niet aangesproken te voelen, ik heb je inzendingen eens bekeken en daar zit echt wel behoorlijk spul tussen.
Rian W 29 November 2009
dick, het gaat mij niet om een cursus, maar wel om een beoordeling van deze en gene.........ik voelde mij overigens niet aangesproken, maar vind het wel fijn om te horen wat wel en wat niet goed is aan een foto.....wat ik overigens ook van anderen hoor. Maar blijkbaar zijn jullie kenners en opbouwende kritiek kan iedereen toch gebruiken?? Tenminsten ik wel, kan er alleen maar van leren!!
joopf 29 November 2009
Ondersteun de mening van Rian. Afkraken is heel gemakkelijk, onderbouwde kritiek leerzaam!
a.s 30 November 2009
niet zeuren iedereen denkt dat hij of zij het goed doet en opbouwende kritiek daar leer je van en verder fijn fotos maken en af en toe is een keer een foto insturen en kijken of hij beter word zelf goed kijken en luisteren naar anderen en komt het goed
Dick 30 November 2009
Nog even voor Rian: of een foto als goed of slecht ervaren wordt is dikwijls een subjectief gegeven. Maar opzichtig onscherp, een scheve horizon of vreemde onnatuurlijke kleuren zijn toch zaken waarbij je voor jezelf best kritisch mag zijn en dan maar niet instuurt. Soms is het onbegrijpelijk dat men alles zomaar op deze site zet. In dat opzicht heeft Ronald volledig gelijk. In dit geval zijn de kleuren in de foto van caston gewoon afgrijselijk, dat kon hijzelf ook zien.
jan 11 December 2009
ik vind dit allemaal zo zielig he voor iedereen is dit een hobby en als een ander dat niet zo ziet moeten jullie dat overlaten aan beroeps fotograven