Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 15
Jessica

Niet schrikken

8 reacties

Otto Vosveld 18 november 2009
Je "onderwerp"zat aan de linkerkant toch nog wel vast, Jessica ??? Leuke kleuren..... leuk idee!
Rian W 18 november 2009
Prachtig onderwerp .........mooie hobby
marco 18 november 2009
Poei,het is dat je waarschuwde !!!! / maar wederom een originele foto ! (iets ruimer zou misschien mogen?zodat de handen er helemaal op staan) Maarre :schilder je altijd zo uitbundig ?
marco 19 november 2009
(Trouwens : vind het wel knap om zo een foto te maken ,want op het moment zelf heb je je handen niet vrij om bij te stellen of om af te drukken .)
jans... 19 november 2009
lekker creatief.....
Jessica 19 november 2009
Zal ik jullie vragen allemaal beantwoorden? Ja, leuk. Ja, mijn hand zit nog vast - want ik typ nog vrij vlot. Gelukkig maar. Ik geef toe dat hij er een beetje eng en bijna dood uitziet. En ja, Marco, als ik schilder, vind je in alle hoeken en gaten van de kamer het bewijs daarvan terug en dus ook op mijn handen. En ik zal je het geheim van deze foto ook verklappen: de zelfontspanner van 2 seconden. Dus voor wie net als ik gek van experimenten, ga je gang. :)
leen 20 november 2009
leuke foto ,tipje handschoentjes aan doen ,ik schilder ook maar heb altijd een grote vod bij me anders zie ik er net zo uit!!!!
Jessica 23 november 2009
Ik moest tape verwijderen, dus het was al een zooi. Handschoentjes is geen gek idee, trouwens. Maar wat voor - geen stoffen neem ik aan?

Trefwoorden
handen vies verf schilder