Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Anneke Bakx

Nog wat reuzen...

...beren...klauwen!!

5 reacties

Piet 07 juli 2008
Zo netjes op een rij! Heb je die zelf gezaaid, Anneke? 'k Vind ze wel iets overbelicht.
Piet 07 juli 2008
Zag je reactie op een foto van Ada, die je te donker vond. Waarschijnlijk weet je zelf wel, welke foto ik bedoel. Persoonlijk vond ik die foto perfect en op dat moment realiseerde ik me, dat jij misschien met een LCD monitor werkt, want veel van jou foto's vind ik te licht. Zelf heb ik, op vacantie, met een laptop gewerkt, en, als je de kijkhoek verandert, kan licht in donker of omgekeerd veranderen. Als jij je foto's hebt bewerkt, en ze zijn, zoals je ze wilt hebben, als je dan even achterover leunt, worden ze gelijk een stuk donkerder. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid, dat jij de foto's liever wat lichter ziet, dan ik. Eigenlijk ben ik alleen maar nieuwsgierig, of mijn vermoeden klopt.
Anneke Bakx 07 juli 2008
Nee Piet, ik heb geen LCD scherm. En inderdaad zijn mijn foto's vaak te licht. Ik ben er zelf ook niet tevreden over vaak, ook al is het na bewerking. Optie is een beter toestel, maar dat kan even niet. Maar vaak gaat het toch ook goed. Dus ik doe maar gewoon verder en doe mijn best..Bedankt voor de support.
Piet 08 juli 2008
Zit er op jou toestel geen belichtingscorrectie knop? Bij te lichte foto's zul je dan - moeten kiezen. Je kunt het resultaat direct zelf beoordelen. Picasa kan ook flink helpen.Succes!!
Anneke Bakx 12 juli 2008
Er zit wel een knop/instelling op voor b.v. spelende kinderen, zonsondergangen, documenten, objecten met tegenlicht, enz. Ik zal eens wat oefenen ermee. Maar ik zie geen belichtingsknop. Bedankt voor de aandacht.

Trefwoorden
reuzenberenklauwen