Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 2
Anneke Bakx

Zomaar een slootje 2

Zo beter, Piet?

7 reacties

Piet 07 juli 2008
Veel frisser!
ellen 08 juli 2008
wie stopt anneke bakx ??
Anneke Bakx 09 juli 2008
Niemand, Ellen!! Het is veel geprobeerd in mijn leven, maar nog nimand gelukt!
ellen 09 juli 2008
excuus,anneke..het is niet persoonlijk bedoeld (hoewel dat toch zo over komt natuurlijk) wat ik dan wel bedoel is.....zet niet te veel foto,s van een onderwerp op deze side... de intresse is snel weg ...het moet de mensen wel blijven boeien..en dat doet het op zo,n wijze niet meer...we zien te veel van het zelfde... natuur is prachtig om op de foto te zetten maar blijft erg moeilijk.. dus wat meer variatie graag...probeer het want het lukt u vast! succes...!
Anneke Bakx 09 juli 2008
Dank je, Ellen. Ja, soms weet ik niet te kiezen en dan zet ik een serie er helemaal op. Dan kunnen de mensen zelf kiezen. Maar je hebt wel een beetje gelijk. Van sommige onderwerpen waren ze ook niet zo mooi, maar soms wordt er ook om meer gevraagd. Dus wanneer doe je er goed aan?
ellen 10 juli 2008
ik ben blij dat u het zo sportief opvat... doe wat u zelf het meest aanspreekt..ook als er meer wordt gevraagd.. waar u misschien zelf niet achter staat! fotograferen is meer dan zomaar plaatjes schieten... je moet kijken..kijken.. en nog eens kijken ...en uit verschillende hoeken ! neem zo veel foto,s van een onderwerp als u zelf wilt.. er zit er altijd wel een bij die u bevalt .. nogmaals excuus..u lijkt mij een lief mens..
Anneke Bakx 12 juli 2008
Dank je wel, Ellen. Ik had het net heel erg nodig...

Trefwoorden
slootje