Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
Jeanet

Kasteel Ravenhof te Stabroek

7 reacties

Jeanet 06 July 2008
Iemand tips voor mij? Alvast bedankt.
Anneke Bakx 07 July 2008
Mooi optrekje! Heb je hem scherper gemaakt? Zou je dat wel doen?
Piet 07 July 2008
Tips geef ik alleen maar, als er duidelijk iets te verbeteren valt. Dit is gewoon een goeie foto. Het gras vind ik wel erg groen, maar op een bepaalde tijd en bij bepaald licht, is het ook zo groen. Gewoon doorgaan, vergelijken met andere foto's, als je een bewerkingsprogramma gebruikt, er een beetje mee spelen en vooral kritisch zijn.
Jeanet 07 July 2008
Hoi Anneke en Piet, Bedankt voor jullie reactie:-) Ja, Anneke, ik heb de foto inderdaad scherper gemaakt en ik twijfelde eerlijk gezegd of ik hem niet iets té scherp heb gemaakt..de lijnen van het gebouw en de stenen vind ik persoonlijk net iets té en jij bevestigt eigenlijk mijn gedachte :-) En Piet, het gras was echt heel groen, zeker met die zon. Ik heb geen kleurversterking toegepast, wel de verzadiging iets opgevoerd om die zweem van het zonlicht wat minder te krijgen maar het gras lijkt dan net iets te groen, vind ik persoonlijk ook...wilde als leek ff checken wat jullie ervan vonden :-) Groetjes
Anneke Bakx 07 July 2008
Hele leuke reactie van je. Zo doe ik het ook en dan is het goed als er constructieve kritiek komt. Aan scheldpartijen hebben we niks. Zitten we niet op te wachten. Vooral als groentjes zijn we nog onzeker en dan is makkelijk om de zaak af te katten, maar totaal nutteloos. Het gaat toch om het plezier er in en het leuke contact!!
Jeanet 11 July 2008
Ik ben het helemaal met je eens Anneke. Aan scheldpartijen en katterij heb je niets. Ik wil goeie foto's leren maken en dan is iedere goeie tip welkom (en het leuke contact erbij) :-) Dankzij Piet let ik nou bv op mijn horizon, die liep in het begin zo scheef als kweet niet wat ;-)Ik ga ervan uit dat je een ander dient te behandelen zoals je zelf ook behandelt wilt worden, dus geen gescheld en geklier :-)
Petra 20 August 2008
Prachtig, zou zo in het rekje vakantiekaarten kunnen zitten.