Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 18
Simon Verstelle

Zeelandbrug

al vaker gedaan zo,maar vind hem wel leuk

9 reacties

LR 06 July 2008
hele aparte opname. mooi die repetitie
anne 07 July 2008
NOOIT MEER NA apen
Jan 07 July 2008
Rare reactie Anne........... behalve degene die de eerste foto ooit genomen heeft, aapt iedere fotograaf na ! ! ! Mooie foto...............
anne 08 July 2008
gebrek aan (eigen) stijl
Piet 09 July 2008
Wel een leuke kijk op, sorry, onder de zeelandbrug. Als we niks meer mochten doen, wat anderen ook al voor ons gedaan hadden, zou het leven verschrikkelijk saai worden. Iedereen wordt wel eens door wat hij/zij ziet, op een idee gebracht. Niet iedereen weet daar een persoonlijke draai aan te geven. Nou en?
anne 10 July 2008
EN???
Piet 10 July 2008
En, Anne, dan krijg je kopieen. Misschien zijn wij zelf ook wel een kopie, van een of andere, mogelijk niet meer te traceren voorouder, uiterlijk of innerlijk. Mooi is mooi, en lelijk is lelijk, maar zelfs dat kan van persoon tot persoon verschillen. Soms is iets zo lelijk, dat het juist daardoor weer mooi wordt.
anne 11 July 2008
dat is ook weer waar
Simon 14 July 2008
Ik zet het er toch ook bij anne? Deze foto is denk ik al honderden keren gemaakt. waar kan ik jouw eigen stijl bekijken? Ik denk dat je toch ook geinspireerd bent door anderen? En bovendien pretendeer ik ook helemaal niet een eigen stijl te hebben!

Trefwoorden
van zeeland zeelandbrug gat