Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
Ina

Coaster

Met een niet uit te spreken naam laat staan dat je die letters op je toetsenbord hebt

6 reacties

Rob 11 November 2009
Beste Ina, zo te zien is het de coaster Суоярви met als thuishaven Санкт-Петербург. oftewel de Suoyarvi met als thuishaven Sint-petersburg
Rob 11 November 2009
Haha ik had Suoyarvi en Sint-Petersburg in het russisch neergezet maar wat hierboven staat slaat nergens op,blijkbaar herkent men russiche tekens niet. Als je bij schepen onleesbare tekens/namen ziet dan is het verplicht dat men het ook in het engels laat zien meestal is dit op of nabij de brugvleugel.Daar kun je dan de engelse naam lezen in dt geval dus Suoyarvi ;-)
Ina 11 November 2009
Hoi Rob, bedankt voor het meedenken, ik had wel verwacht dat het een Rus was maar kon met die naam niet veel beginnen op internet. En inderdaad je hebt helemaal gelijk!
Rob 12 November 2009
Effe n btje googlen en je komt n hoop te weten en vinden.De scheepsnaam van jou rus had ik achterhaald via n lijst van inkomende schepen die dag,vervolgens op n gespecialiseerde scheepvaartsite zie ik dat hij via het Oostgat is binnengekomen,ong om 16.00 was hij op vlissingen rede en is doorgevaren naar Terneuzen en om 19.30 lag tie afgemeerd in Doornzele (net voor Gent) alwaar hij nu nog ligt.Dit kun je allemaal op internet vinden als je weet waar te zoeken ;-)
Ina 12 November 2009
Ja inderdaad kun je via www.marinetraffic.com heel wat schepen volgen maar ja dan moet je wel de Engelse naam weten en daar ging ik de mist in.
Rob 13 November 2009
idd Ina,die site gebruik ik zelf ook,om foto's van schepen te uploaden,schepen te volgen etc. Ik had jouw foto even gesaved op mn eigen computer en ingezoomd maar kon de engelse naam niet lezen op de brugvleugel/schavot en mn kennis van russische tekens is ook nihil ;-) Maar n btje puzzelen op internet via loodswezen informatie systeem kun je de verwachte op/afvaart bekijken dan kun je dus n hoop achterhalen mits je het interessant vind. Ikke dus wel :-) Grtz Rob