Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 14
Rob Oostdijk

Kapitan Mironov

Uitgaande Kapitan Mironov thv Westkapelle met tegenlicht

8 reacties

jans.... 11 November 2009
prachtige tegenlicht opname........
Piet 11 November 2009
Mooi silhouet, dat jammer genoeg niet los is van de achtergrond. Verder vind ik, dat zoiets meer ruimte voor, dan achter zich moet hebben.
Rob 11 November 2009
Bedankt Jan S en Piet, Dit is het orginele formaat zoals geschoten en ik heb er express niks meer vanaf gesneden omdat ik vind dat het onderwerp dan nog prominenter in beeld komt dan het al is.Maar iig bedankt. ;)
Ina 11 November 2009
Mooie foto! Ook een Rus?
Rob 11 November 2009
Hoi Ina, ja orgineel was dit ook n rus maar vaart nu onder vlag van Malta maar nog steeds eigendom van Rederij NSC uit Arkhangelsk-Rusland
Ina 11 November 2009
Hoe weet je dat toch allemaal? interressant, ik kan de naam niet eens vinden op internet haha
Rob 12 November 2009
Effe n btje googlen en je komt n hoop te weten en vinden.De scheepsnaam van jou rus had ik achterhaald via n lijst van inkomende schepen die dag,vervolgens op n gespecialiseerde scheepvaartsite zie ik dat hij via het Oostgat is binnengekomen,ong om 16.00 was hij op vlissingen rede en is doorgevaren naar Terneuzen en om 19.30 lag tie afgemeerd in Doornzele (net voor Gent) alwaar hij nu nog ligt.Dit kun je allemaal op internet vinden als je weet waar te zoeken ;-)
Ina 12 November 2009
Ja inderdaad kun je via www.marinetraffic.com heel wat schepen volgen maar ja dan moet je wel de Engelse naam weten en daar ging ik de mist in.