Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 19
Nelly Z.

Boot "gevangen" door de zon

11 reacties

Piet 06 July 2008
Prachtige foto, maar niet goed. Even de horizon rechten, Nelly.
Rianne 07 July 2008
Geweldige foto!!!
Nelly Z. 09 July 2008
Rianne bedankt!
Nelly Z. 09 July 2008
"Vreemd" dat een foto prachtig maar niet goed is. Toch bedankt voor het compliment hoor Piet. Ik zal misschien de horizon nog wel eens rechten..doe jij dat dan ook bij de foto "De overkant is Zweden"??
Nelly Z. 09 July 2008
Piet ik realiseer me ineens dat je alleen die horizon (die ik eerder noemde) kan rechten als je die foto ook gemaakt heb??????? Dacht zo maar dat jij de foto gemaakt heb!????
Ruitje 10 July 2008
@Nelly: Je kan iedere horizon recht zetten maar vind het hier niet echt storend is een mooie bijna overweldigende foto van uitzondelijke kwaliteit juist zo'n kleine onvolkomenheid is dan juist positief we zijn niet volmaakt en foto's dienen dat ook niet te zijn maar zit er wel dicht bij mijn complimenten derhalve. Hoop ooit ook eens zo'n mooie foto te maken.
Piet 10 July 2008
Een foto kan mooi, maar niet helemaal goed zijn, als er onvolkomenheden zijn. Sorry, ik weet op het ogenblik niet hoe ik het anders moet zeggen. In tegenstelling tot Ruitje, wiens commentaren ik vaak "to the point" vind, vind ik, dat je van een mooie foto meer mag verwachten. Mijn scheve foto had ik al geplaatst, toen ik de fout zag. Voor mezelf zal ik die correctie zeker uitvoeren, maar dat wil niet zeggen, dat de foto daarna nog geplaatst wordt. Natuurlijk kun je de foto's downloaden en bewerken, als je dat zou willen, maar niet iedere maker zal daar prijs op stellen. Vaak stellen ze ook geen prijs op commentaar, als dat niet lovend, of zelfs maar een beetje kritisch is.
Piet 10 July 2008
Het zou plezierig zijn, als je je foto zelf kon verwijderen, als ze achteraf niet zo zijn als je eerst dacht.
Nelly Z. 10 July 2008
Het was beslist niet de bedoeling om over mijn foto zo'n discussie los te maken...de opmerking die ik maake over Piet zijn foto was meer humoristisch bedoeld....maar dat kwam niet aan denk ik. Alle op- en aanmerkingen op mijn foto's zijn welkom (ook de negatieve!)....ik leer daar van. In elk geval....Ruitje bedankt voor zoveel lof!
Piet 10 July 2008
Een discussie, op deze manier is voor mij geen probleem, ook kritiek op mijn werk, vind ik geen probleem. Als het terecht is, krijgt de maker een bedankje. De scheve horizon in mijn foto nog eens bekeken, hij was inderdaad een fractie scheef, bleek meer krom te zijn. Achteraf gezien, hebben meer van mijn foto's daar last van, waarschijnlijk een lensfout (kussenvormige vertekening). Wat betreft mijn opmerking, dat ik fouten in mooie foto's erger vind, daarin ben ik volkomen serieus.
marion 13 July 2008
jongens toch. Gewoon een mooie foto.