Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 194
jans....

....sail...

zeilen van de ``Storenmelk`` (tweemaster) afgemeerd in haven van Middelburg.. (bewerking in PS.......

14 reacties

Ronald 10 November 2009
Mooi en zeker in zwart/Wit !! hij had nog mooier geweest met meer groothoek. Fotografie is heel persoonlijk/Voorkeur en smaak. Veel succes met fotografie. Mvg Ronald.
Monisha 10 November 2009
Heel mooi Jans!
jans... 10 November 2009
dank je wel.....
riezz 10 November 2009
heel mooi, ik moest even 2x kijken wat het nu precies was , toppie...
jan... 10 November 2009
riezz liever 2x dan helemaal niet..hahaha......
riezz 10 November 2009
daar heb jij weer een punt hahahaha
jans... 10 November 2009
riezz...er zal wel een reden voor zijn...toch even een vraagje ..fotografeer jij zelf niet? k,zie geen foto,s van jou...niet dat het echt belangrijk is maar ik vroeg het me zomaar af... vgr....jans
Annelies 10 November 2009
Heel mooi vastgelegd! Mooi onderwerp ook
Otto Vosveld 10 November 2009
Ik vind deze eerder "bijzonder" (is natuurlijk ook leuk!) , dan echt mooi, Jans..... Ik ben zelf de laatste tijd nogal alert op ruis (zoals je weet) en ik meen hier toch ook wat te bespeuren, op het zeil, op de wolken....Maar, dat is ook nu weer persoonlijke visie, uiteraard.
riezz 10 November 2009
nee joh, ik maak kiekjes van mijn huisdieren en zo hahahaha, ik geniet van foto's en de mijne zijn voor het (ahum) familie album dus absoluut niet kunstzinnig of zo hahahaha.
Rob 10 November 2009
Meestal ben ik niet zo'n liefhebber van het teveel aanbrassen van foto's en van rouwranden maar deze vind ik wel heel mooi alhoewel mss iets teveel contrast.Het maakt de foto er wel oud uit zien, nog uit de tijd van de houten gulden ;)
mage 10 November 2009
Heel mooi!!
jans.. 10 November 2009
Otto....de ruis die je hier ziet heb ik zelf toegevoegd,(PS fijn korrel``........om een beetje oud effect te krijgen....eigenlijk is de gehele foto bewerkt zoals je zelf wel hebt kunnen zien het is dan ook een experimenteel plaatje.... Rob...van dat te veel contrast klopt ook....bewust gedaan... bedankt voor jullie reactie.............
Ada 10 November 2009
Hij wordt er wel apart door en dat mag ik wel!