Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 34
anja koster

arm egeltje

tijdens het uit laten van de hond. zag mijn man, hoe twee jonge grieten over een egeltje wilden rijden met hun fiets, hij is er direct achteraan gegaan en heeft het beestje kunnen redden, maar wie doet nou zoiets, wij zijn er zo boos over

10 reacties

aladea 09 November 2009
heel erg triest dat jonge kinderen zoiets willen doen en geen respect hebben voor de natuur en alles wat leeft. Gelukkig is dit diertje gered!
mh 09 November 2009
vind het bijna ontroerend het pootje van de egel op de grote zorgzame handen
Fer 09 November 2009
Ik vind die man een held! Goed gedaan!!
marco.p 10 November 2009
Super aktie ! (ik snap zobijzo niet dat sommige mensen zo'n gebrek aan respekt voor de natuur&alles wat leeft , durven hebben )
Knossel 10 November 2009
Liefde en respect voor de natuur moet je ze van jongs af aan bijbrengen. Ze hadden waarschijnlijk nog een grote mond ook tegen uw man. "Normen en Waarden" zijn tegenwoordig ver te zoeken. Wat een lief snoetje he. Schattig egeltje. En "BRAVO" voor uw man.
lia 10 November 2009
oo wat eenschatje je man is echt een held hoor ,ik weet niet of je het egeltje nog heb ,maar ik heb nog wel een kattebak waar hij in kan hoor kom hem maar halen in de churchilllaan
ikke 10 November 2009
ja super aktie, hier gooien ze stenen naar de ganzen aan de paauwenburgweg en als je er wat van zeg., inderdaad een grote bek, volgende keer gaan ze zelf de gracht in.........
Miranda 10 November 2009
Goeie actie van je man en een hele lieve foto. Maar pas op met andere dieren in huis. Egels zitten meestal onder de vlooien.
Angel 10 November 2009
Schattig diertje, fijn dat je man hem gered heeft en die rotgrieten........................tja wat moet je nou van zo iets zeggen? Geen gevoel, geen manieren, geen opvoeding!
Piet 12 November 2009
Nogal heftige reacties, maar wel terecht, vind ik. Leuke foto.