Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 111
jans...

....hier rusten....

18 reacties

jans.. 09 November 2009
tevnes mijn laatste foto hier...... sommigen ontnemen mij hier het plzier om een foto te plaatsen.... kritiek mag...(is goed zelfs`` maar domme kritiek (zonder onderbouwing`` daar heb ik dus niets mee........... ik wens elk hier nog veel foto plezier.....maar voor mij is de lol er af,verder en deze personen wil ik daar hartelijk voor bedanken... (echte sfeer verpesters`` allen die een in positieve zin hebben gereageert op mij foto,s wil ik hiervoor hartelijk bedanken..!
Vanessa 09 November 2009
Je laat je plezier toch niet vergallen door een paar negatievelingen, die niets beters te doen hebben dan anderen afkraken. Ik heb de reacties bij je foto's eens bekeken, maar meerendeel is zeer enthousiast over je foto's. Ga toch lekker door en negeer bepaalde reacties gewoon. groetjes Vanessa
Ko 09 November 2009
Hallo jans, Ik, wij verwachten nog veel foto's van jou te zien!!!!! Gr. Ko
Piet 09 November 2009
Jammer. De gemiddelde kwaliteit zal daardoor zeker achteruit gaan. Overigens wel een toepasselijke foto voor je afscheid. Wat mij betreft hopelijk tot ziens. LAAT JE NIET KISTEN !!!!!!
Marij 09 November 2009
Begrijpelijk jans,bekende verhaal er zijn er al meerdere die er zo over denken...niet omdat die het hoog in de bol hebben,maar door commentaar op een foto proberen er meer uit te halen. Jammer heb genoten van je foto's.
riezz 09 November 2009
heeeeeeeeeeeeeeeeee, Jans niet weggaan hoor, ik vind jouw foto's vanaf de eerste die je plaatste tot de top behoren en ik zou ze bijna allemaal stuk voor stuk aan de muur hangen. Laat je toch niet wegjagen door een paar eikels die òf gewoon domme betweters zijn of de pest in hebben dat een plaat nou nèt jou is gelukt en hen niet. Ik wil nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel van je foto's zien hoor. Ik ben fan , weet je nog??.
Els 09 November 2009
Ben je dol geworden, gewoon blijven hoor anders hebben we alleen ongeinspireerde zonnefotootjes. Ik vind jouw foto' s altijd helemaal buiten de "normale" foto's vallen hier en dat inspireert veel andere mensen hier hoor. We weten allemaal intussen wel dat er foto's met honderden stemmen naar boven worden gewaardeerd en anderen gewoon radicaal omlaag, trek je er niets van aan want iedereen heeft dat door en haalt z'n schouders daar voor op omdat het zo ontzettend zielig is (meer zeg ik daar niet over), gewoon door gaan met de schoonheid waarmee je in ieder geval mij bijna iedere dag mee verrast.
mage 09 November 2009
KOM OP JANS GEWOON DOOR GAAN IK KIJK GRAAG NAAR JE FOTO`S LAAT JE ZEKER NIET KISTEN!!
anja koster 09 November 2009
he jans, wat lees ik nu, gewoon elke keer, als er zo n reactie komt, aan vinken, dan is die in ieder geval weg, heb zelf ook al een paar keer gemaild naar zeelandnet, nog niet eens voor mezelf, maar om het asociale reageren van sommige, het zijn vaak dezelfde die het doen en iedereen heeft er al mee te maken gehad, je maakt zulke leuke foto s.. laat je niet weg jagen door van die mensen die er geen verstand van hebben en die de boel op zitten ruien,
Jeroen 09 November 2009
reactie? je snapt wel wat ik daar mee bedoel. Ik kan niet anders doen dan jouw beslissing om niet meer te posten respecteren, maar wat vind ik dit jammer. Graag zou ik je verder willen volgen, maar als het niet hier is, dan maar op Footo.nl
Annelies 09 November 2009
Erg jammer Jans! Je foto,s zijn bijzonder en interessant en ook je reacties op andere foto,s zijn positief en zinvol. Het is echt maar een enkeling met vervelende bedoelingen, laat je er toch niet door wegjagen!
Adri Joosse 09 November 2009
Ik ben het eens met bovenstaande meningen en adviezen en ik hoop dan ook dat het aanleiding voor je is Jans om gewoon door te gaan met het insturen van foto's. Hopelijk dan tot de volgende foto Jans !
joopf 09 November 2009
Beste Jans, laat je hobby en ons kijkplezier toch niet verpesten door 1 of misschien 2 nitwits en ga a.u.b. gewoon door!
Vanessa 09 November 2009
Hai jans, Ik heb net je reactie bij mijn foto gelezen.Ik ben blij om te horen dat ik, samen met al deze mensen (de echte fotoliefhebbers) hierboven, je op andere gedachte heb kunnen brengen. Goede beslising van je! Voor degenen die mijn reactie niet helemaal snappen......Jans gaat toch door! groetjes Vanessa
Ton. 10 November 2009
hee jans,laat je niet door reactie weg pesten,ik bekijk jou foto,s,en ze zijn mooi,en ik leer er van,dus kop op en door gaan, en wij wachten nog op veel mooie foto,s van je.
andere Els 10 November 2009
Ben blij dat je toch doorgaat , Jans , met het plaatsen van je creatieve, bijzondere foto's. Juist omdat het foto's zijn die meestal anders zijn dan de rest, is dat heel leuk en verrassend, en ook je reakties op anderen zijn opbouwend. Vind het altijd leuk om je foto's te bekijken!!
marco.p 12 November 2009
Mooi stilleven !
lies 15 November 2009
je kan beter jou foto's bekijken dan die rare foto's van "B3shala"? die slaan nergens op , die van jou gaan ergens over, gewoon blijven plaatsen hoor