Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
Otto Vosveld

brug in de zon......

Gezien in de buurt van Wachtebeke (B.).

9 reacties

jans.. 24 October 2009
even nog rechtzetten otto...en probeer onderaan te croppen zodat de lijnen uit de hoeken komen...en op,t eind dat (bord ? weg halen in PS als je dat hebt.....?
Otto Vosveld 24 October 2009
Beste Jans, meestal ben ik het met je eens, nu niet...... Rechtzetten gaat niet, omdat ik de foto zo genomen heb, dat de schuine lijnen van de leuningen en die van de planken op het wegdek samen te zien zijn. Bovendien loopt het wegdek in een "hobbel", zodat het aan het einde weer wat naar beneden loopt. Om die reden wil ik ook de lijnen niet helemaal vanuit de hoeken laten lopen, wel enigszins zo gedaan, maar niet helemaal. Een ander standpunt leverde bovendien weer een heel ander plaatje op met de inval van de zon. Het bord aan het einde wil ik laten staan, als visuele afsluiting van het onderwerp, de brug. Toch dank voor je reactie !
S. Quist 24 October 2009
Fout
Gert Simon 24 October 2009
Wat betreft croppen ben ik het met jans wel eens, ik zou ook vanonder vanaf de planken laten beginnen. Rechtzetten zou ik niet doen. Ik vind scheef wel bij deze foto passen.
Otto Vosveld 24 October 2009
Daar zit natuurlijk best wat in, Gert, maar ik vond het nu juist zo leuk ook dat stukje "drempel" mee te nemen, waar de verf al gedeeltelijk afgereden is......maar ja.....
jans... 24 October 2009
Otto bedankt voor jou toelichting.... het gaat er ook om wat de fotograaf wilt..... gewoon je eigen ding blijven doen...(t,was ook maar een suggestie van mij...``
Gert Simon 24 October 2009
Otto, gelukkig maar dat je je eigen keuzes blijft maken. Nu je over de drempel begint en ik wat beter heb gekeken is het inderdaad wel leuk met die afgereden verf, het blank ijzer, de nog aanwezige verf en de ronde plekken erin.
Anneke Bakx 25 October 2009
Ik zie dat er allemaal wat op te zeggen was en dat had ik ook, en hou daar nu over op, maar het blijft een spannende foto, Otto!!
Annelies 25 October 2009
Dat is het mooie van deze foto. Je kan erover blijven praten. Deze foto maakt dus echt wat los!