Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 54
Otto Vosveld

Bouwkunst uit 1200.....

Basiliek in Hulst.

12 reacties

Piet 20 oktober 2009
Erg mooi. Wil best nog een foto zien, waarop het metselwerk iets meer tot zijn recht komt. Hier ligt de nadruk op de lantaarn en dient de basiliek als achtergrond.
els 20 oktober 2009
He Piet hou eens een keer op met je commentaar op iedere foto, deze foto is geweldig en die lantaarn staat daar nu eenmaal.
Annemarie 20 oktober 2009
Ja Els en als je weet hoe je met een camera om moet gaan zoek je een ander standpunt of maak je de foto niet. Deze foto is rommelig, heeft een slechte compositie en is nietszeggend. Ik vind dat Piet nog erg netjes geweest is en laat hem maar verder gaan met commentaar. Misschien ziet Otto dan ooit het licht nog eens.
Otto Vosveld 20 oktober 2009
Wijze woorden, Annemarie ! Opbouwende kritiek is aan mij altijd goed besteed..... Ik blijf zoeken naar het licht.
els 20 oktober 2009
Zeg Annemarie, wat een beledigende woorden naar Otto zeg. Niet ieder zijn smaak is zo kunstzinnig als die van sommigen hier met hun iedere dag dezelfde zonondergangansichtkaartkiekjes. ik vind deze foto mooi en daarmee uit en ik zou zeggen...Ga vooral zo door Otto want deze foto's zijn tenminste origineel en van culturele waarde.
Ronald 20 oktober 2009
Kunstzinnig ??? Cultureel ??? Al eens een echte foto gezien ???
riezz 20 oktober 2009
jongens jongens kan het iets minder???, dit gezeik hebben we een paar weken geleden ook al gehad hier. Laat iedereen eens in zijn/haar waarde. Ik vind deze hele fotoserie van Otto ook heel erg mooi en persoonlijk (EN IK ZEG PERSOONLIJK) een verademing na alle roodgloeiende zonnetjes , maar als iemand dàt mooi vind is dàt ook zijn/haar eigen mening. En wat is een echte foto Ronald ?????.
Ina 20 oktober 2009
Mooie foto's Otto!
Elvira Taelman 20 oktober 2009
Mooie serie over de basiliek.
Piet 21 oktober 2009
Laat je niet opnaaien, Otto.
Otto Vosveld 21 oktober 2009
Iedereen dank voor de reacties, zowel negatief als positief ! Ik heb in de loop van de tijd geleerd, dat het hier zeker zo is, dat ieder op een eigen manier naar foto's kijkt. Dat is goed, maar daardoor zijn de meningen over de foto's vaak heel verschillend. Dan is het vervolgens zaak, denk ik, om die eigen mening op een fatsoenlijke en aanvaardbare manier hier neer te zetten. Jammer genoeg zijn er nog steeds een aantal deelnemers aan deze site die dat kennelijk niet kunnen opbrengen. Jammer ! Gelukkig zijn er dagelijks ook heel wat, die wel op een plezierige manier kunnen reageren op de "producten" van een ander......
Els 21 oktober 2009
Ik zie hier de commentaren bij de foto's van een andere els, en dat vind ik heel verwarrend. Ik heb nl. deze opmerkingen niet geplaatst, ook niet naar Piet. Echt vervelend. Groetjes van Els van de foto's van het hek enzo...