Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 2
Otto Vosveld

"tegenlicht" bijgewerkt....

N.a.v. een opmerking van Piet wat van het donkere gedeelte weggehaald. Beter ??....

9 reacties

franc 18 October 2009
mooie compositie
Hobby of .......... 18 October 2009
Piet heeft best altijd kritiek. Waar staat zijn werk ! neem je foto zoals jij denk dat ze goed zijn en bewerk ze ook zo. En probeer hier je lering uit te trekken zodoende je zelf de positieve en negatieve kanten van je werk gaat zien. Een ding is zeker alle kenners en fotograven hebben altijd wat de ene pos. de andere neg. Succes met je verdere werk! Een hobby-ist
Otto Vosveld 18 October 2009
Dank voor de reactie. Ik vind nog steeds de opmerkingen van Piet een plezierige manier van "tips geven" en zie het niet als "kritiek". Meestal ben ik het met zijn opmerkingen eens, niet altijd natuurlijk, omdat opvattingen soms door mij niet gedeeld worden. Zijn manier van tips geven vind ik niet vervelend, vandaar dat ik er aandacht aan besteed.
Piet 18 October 2009
Rechts ben je een beetje enthousiast bezig gweest. Zou van mij iets minder mogen. En Hobby, (beetje flauw om je achter zoiets te verschuilen), mijn werk vindje op deze site, als je in het zoekvak :vergouwe" intikt. Je kunt dan wel een paar uur vooruit. En als je op of aanmerkingen hebt, laat je horen.
caston 18 October 2009
Helemaal met Otto eens, Je foto is ook mooi.
jans.... 18 October 2009
kritiek van Piet is àltijd opbouwend.....hij heeft een goed oog voor detail en compositie.. ook ik krijg wel eens een goeie tip van hem...(ook al in,t verleden``.... natuurlijk hoeft je het niet àltijd met hem eens te zijn..(.daar is hij dan ook niet op uit``.. maar je steekt er toch altijd wel wàt van op...... prachtige tegenlicht opname.........
Nelly Z. 18 October 2009
Gewoon een hele mooie foto Otto!
marco.p 18 October 2009
Heel mooi ! (ha,ha ik had ik had persoonlijk iets meer van de lucht gehaald / puur persoonlijke smaak,maar bij landschappen vind ik dat meestal leuk uitkomen-ik hou zobij zo van een geintje,en ik vind de opmerkingen van Piet inderdaad ook opbouwend )
marco.p 18 October 2009
(ik bedoelde trouwens : minder hoog bij de zelfde breedte )