Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 1
Harold

Nacht-1

De windmolens bij Sluiskil

9 reacties

Toon 05 October 2009
Slecht belicht, scheve horizon,onduidelijk wat er allemaal op staat, volg een curcus of zoek een andere hobby..............
Vanessa 05 October 2009
Beste Toon, hier heeft iemand een foto geplaatst omdat hij hem mooi vond en benieuwd is naar de mening van anderen. Je kan hem dan wel niet zo mooi vinden, maar dan hoef je iemand nog niet zo af te kraken. Dit is geen proffesionele site. Het is de bedoeling dat iemand iets van het commentaar kan opsteken. Harold, ook ik heb geen cursus gevolgd, en vind het gewoon leuk om foto's te maken. Laat je niet ontmoedigen door zulke denigrerende opmerkingen. Blijf vooral foto's plaatsen als jij vind dat ze mooi zijn.
Piet 05 October 2009
Persoonlijk vind ik dit de beste van de nachtfoto's, De zg. scheve horizon kan wel scheef lijken, maar is soms ook gezichtsbedrog. Wat de belichting betreft kun je van mening verschillen; de een wil meer zien, de ander wat minder. Wat mij betreft had aan de onderkant nog wat gesneden mogen worden, maar verder vind ik deze foto zeker wat hebben, vooral sfeer.
sjaak 06 October 2009
mooie vooral die kleuren
Toon 06 October 2009
Dus kritiek hebben word uitgelegd als lullige opmerkingen? hmm, vreemde gedachtengang.Als je hier foto's plaatst kun je kritiek verwachten als ze slecht zijn. Met ohhh, moooiiiii enz leer je niets!! als je daar niet tegen kunt moet je niets openbaar maken, toch? En 99% van de hier getoonde foto's zijn gewoon ronduit slecht en horen thuis in het familiealbum maar helaas denkt iedereen die een digitale camera koopt ook gelijk denkt te kunnen fotograferen. Ik denk dat een beetje zelfkritiek geen kwaad kan.
Adri Joosse 06 October 2009
Gewoon doorgaan Harold. Ik vind het alleszins acceptabele foto's en misschien zijn er onder de fotografen enkelen, die opbouwende kritiek hebben en je goede tips en adviezen kunnen/willen geven.
Miranda 06 October 2009
Er staat nergens dat foto's van mindere kwaliteit niet thuis horen op dit forum. Iedereen mag hier zijn foto's plaatsen. Als je ze niet mooi vind kijk je er maar wat minder lang naar. En natuurlijk kun je dan ook gewoon kritiek geven. Daar leer je nog wat van ook. Ik vind kritiek (zolang opbouwend) zelf altijd wel prettig. Maar -ik citeer ff: VOLG EEN CURCUS OF ZOEK EEN ANDERE HOBBY..............- is echt geen kritiek en al helemaal niet opbouwend. Het is inderdaad gewoon lullig. Daarbij is cursus ook nog verkeerd geschreven. Volg een taalcursus voor je anderen met woorden naar beneden wilt halen.
Harold 06 October 2009
Whoo, wat een opmerkingen! Het idd lullig opm op de manier van Toon comentaar neer te zetten, jammer. Maar voor alle andere mensen bedankt.
Toon 06 October 2009
Letterneuker......

Trefwoorden
windmolen nachht