Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
J van Aalst

Aalscholvers

Aalscholvers achter de dijk "eiland" Vlissingen

16 reacties

criticus 25 mei 2008
een mooi voorbeeld zoals het niet moet.... lelijk die gefotosoepte luchten.... die zelfde wolkenformatie hebben we nu wel genoeg gezien
Piet 25 mei 2008
Wat er ook, al of niet aan gefotoshopt is, interesseert me niet, ik vind het erg mooi, tot heel erg mooi.
criticus 25 mei 2008
Ja nep-Piet , dat U niet veel verstand van fotografie heeft maakt uzelf maar al te duidelijk. De echte Piet geeft constructieve en opbouwende kritiek, maar dat wordt door die snapshooters hier niet zo gewaardeerd.
Wendy klaring 25 mei 2008
Pfff Laten we het gezellig houden? Ik zit hier juist omdat hier niet het geruzie voorkomt zoals op de meeste fotosite's en forum's. Heb ik toch duidelijk mis helaas :S
[email protected] 25 mei 2008
alleen jammer dat die vogels niet maar natuurlijke vijanden hebben, er zijn er zachtjes aan toch wel genoeg.
criticus 25 mei 2008
An. Pro. je hebt helemaal gelijk, maar ook al is de site niet perfect, er mag best opbouwende kritiek gegeven worden , wordt je alleen maar een betere fotograaf van..... PS je IP was redelijk eenvoudig te achterhalen , ik zou mijn anonymous browser maar eens wat beter instellen deze site vergt scripts en als je die toestaat is je IP niet meer geheim hoor :)
Algemene Piet, criticus, e.a. 25 mei 2008
kom dan alleen met opbouwende kritiek en als je iets niet bevalt,houdt dan gewoon je sm.........mond.Tenzij de mensen er zelf om vragen? Mensen plaatsen een foto,gemaakt met allerlei camera's,telefoons,cap pictures,what ever en doen dit gewoon voor hun plezier.Wat voor grote minkukkel moet je dan wel niet zijn om dit met irritante kritiek ongevraagd te bekritiseren. Niet ik bepaal de regels,verre van dat.Maar deze zielige provider laat het verder afweten,net als bij het Forum.Dus doe er zelf wat aan.Dan zul je mij niet meer zien.
Anonymous proxy 25 mei 2008
Voor een ieder die mijn IP adres heeft,stuur eens een berichtje.Verder vraag ik excuus aan J van Aalst,dat dit voorval bij zijn foto gebeurd.
Piet 25 mei 2008
Ik ben de echte Piet, zoals er ongetwijfeld meer zijn. Je zou me kunnen herkennen aan mijn manier van commentaar leveren. Van mij mag iedereen van wat dan ook, vinden wat hij of zij wil, als dat omgekeerd ook het geval is. Op de man gaan spelen, omdat die een andere mening heeft dan jij, is beneden alle peil. Ik becommentarieer foto's, en zeg daarover, wat ik ervan vind. Je kunt het er mee eens zijn of niet, dat maakt niet uit, en is geen reden om wie dan ook te beschimpen of uit te schelden. Iemand, die in hetzelfde betoog, beweert, dat je wel opbouwende kritiek mag leveren, en even verderop zegt, dat zo iemand een minkukel is, moet zijn eigen verhaal nog maar eens nalezen, liefst voor de plaatsing.
criticus ( de enige echte) 25 mei 2008
voor een ieder die het nog kan (of wil) volgen: Algemene Piet , (nep) criticus ea, anonymous proxy ( kan er op verzoek nog 2 aan toevoegen), zij allemaal een en dezelfde......... En deze criticus ( enige echte ) levert slechts opbouwende kritiek, dat iemand uit zijn naam rommel post, daar kan hij niks aan doen ( hoewel hij de ip's van de neppers kent............
Piet 25 mei 2008
Hoe doe je dat dan toch op 5 december?Dag Piet,de groeten van Piet.
criticus ( de enige echte ) 25 mei 2008
Dag Piet.We gaan gewoon door he?
Wendy klaring 25 mei 2008
lol wat een toestanden... Maar nu graag weer terug naar opbouwende kritieken... Fijne avond allemaal
arnold 25 mei 2008
mooi te zien wat een foto teweegbrengt.. als het nu over de foto gaat< een verdeling m.b.t. de horizon is idd een beetje verloren gegaan.wel helemaal anders dan een standaard plaatje.
criticus 26 mei 2008
gewoon eerlijk commentaar geven op een geposte foto........ zoals in mijn eerste reactie helemaal bovenaan. De laatste 5 foto's gepost door van Aalst zijn gewoon allemaal in nabewerking van een wolkenlucht voorzien in photoshop en ook nog eens zeer amateuristisch. Er is hier af en toe discussie over nabewerking, nou dit soort bedrog is dus niet "toegestaan" probeer zo'n foto maar eens aante bieden aan een Stock site, die wordt dus echt geweigerd hoor.
claudia 30 juni 2008
wat een woorden: deze foto is gewoon GEWELDIG. ik wil m wel aan de muur

Trefwoorden
vogels