Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 16
C. L. Hokke

discovery vlissingen

7 reacties

Paula 23 May 2008
Paps, wat een gewéldige foto... Het detail; de vlag van Nederland... héél goed geschoten op het exacte moment! Echt waar. Je verdiend gewoon een prijs! Kusjes, je dochter
Paula 23 May 2008
Wat een gekke tekentjes in mijn vorige reactie! Even vertalen; een geweldige foto... heeeel goed geschoten! ...dit even voor de goede orde...
criticus 23 May 2008
jammer, niet scherp......
Paula 24 May 2008
wist ik veel dat mn vader een grapje maakte, deze foto is dus niet door hem zelf geschoten maar door iemand anders, mij niet bekend wie, diegene komt alle eer toe... mijn excuses... ik ga nu uitzoeken hoe ik de foto kan verwijderen. Paps... leuk grapje dan zeg... maar wel een te gekke foto!
Molly 25 May 2008
OK, niet scherp, maar wat een actiefoto!!
leen 25 May 2008
nou paula laat maar staan hoor der zijn meer fotos die niet van de goede eigenaars zijn. maar de echte fotograaf een pluim!!!
Paula 25 May 2008
Dankje Leen, ja even schrikken ja, als je iets plaats in een enthousiaste bui ! Haha, maar inderdaad, mn vader kan mooie plaatjes schieten maar alle eer bekomt hier wel aan de rechtmatige eigenaar. Paps, als je nog een leuk plaatje hebt om te concureren? Plaatsen dan he! Knufjes, en nee... ik ben niet boos, wel geschrokken!

Trefwoorden
vlissingen discovery