Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
alex heijnen

plompetoren

7 reacties

Piet 21 May 2008
Ik ben gek op zonsondergangen. Deze is erg mooi, maar een volgende keer zou ik de toren niet in het midden zetten. Op 2/3 links of rechts, wordt de foto een stuk sterker.
Zeur piet 30 May 2008
Wat ben jij een zever Piet!!
piet 02 June 2008
Klopt het, of klopt het niet? En ja, je mag me best een zever noemen. Als Alex mijn tip, want meer is het niet, opvolgt, kan hij zelf zien, of, dat wat ik beweer, zinnig is, of niet. Als hij het niet probeert, zal hij het ook niet weten, en dan is dat zijn eigen keus, die ik respecteer.
piet 02 June 2008
Wat me opvalt, is, dat de positieve reacties die ik krijg, vaak afkomstig zijn van de makers, die met mijn adviezen, (vinden ze zelf) betere foto's gaan maken. De negatieve komen, voor zover ik kan nagaan, van buitenstaanders, die niet kunnen hebben, dat anderen een andere opinie hebben dan zijzelf.
Zp 03 June 2008
Ja geloof vooral in jezelf Piet, voor mij blijft het gezever en geloof me, niemand (op enkele uitzonderingen na) zit op commentaar te wachten. Als ze jouw advies willen zullen ze dat vast wel vragen.
piet 03 June 2008
Dit is het laatste wat ik er hier over wil zeggen. Ik heb jou nog niets over de foto horen zeggen. En wie heeft er om jou commentaar gevraagd?????????????
Zp 19 February 2009
Jij !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trefwoorden
schouwen