Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
Hellen Kristalijn

Bloem

Het is maar een paar dagen dat deze bloem er zo prachtig bij staat .

7 reacties

Piet 17 May 2008
Zijn die gaten van de rupsen of de slakken? Geintje, gewoon een mooie foto.
anonymous proxy 17 May 2008
Mooie Clematis.De onvolkomendheden in de bloem geven precies de natuur aan,zoals het is.Let maar niet op de reactie van Piet.Hij heeft een fotobewerkingsprogramma (record word?)om de natuur te verdoezelen.Van mij krijg je 5 sterren.
Piet 18 May 2008
Geintje, zei ik toch?
Nelly 19 May 2008
Prachtige foto!! Krijg ook de indruk dat Piet (wie?) alleen maar foto's mooi vind als ze "gefotoshopt" zijn. Dan is het ook geen kunst om een goede foto in te sturen. Eens met "anonymus proxy".....geef mij maar puur natuur!
Piet 19 May 2008
Mijn reactie even GOED lezen. ZITTEN er gaten in de bloembladen? Heb ik GESUGGEREERD om die te dichten? GEINTJE, zei ik toch? MOOIE FOTO zei ik toch? MOOIE FOTO, was toch ook wat jullie zeiden? Zijn jullie zo verschrikkelijk goed in tussen de regels door lezen, dat je dingen leest, waar ik nog niet aan gedacht heb?
anonymous proxy 20 May 2008
Ben je nu boos Piet?,pak dan een roos (geen Clematus)zet die dan op je hoed,dan voel je je morgen weer goed.Gewoon een mooie foto,zonder gein!!
Piet 20 May 2008
Er is meer voor nodig, om me boos te krijgen. Hoogstens was ik een beetje geiriteerd, omdat ik niet kan begrijpen dat mensen, die kunnen schrijven, kennelijk niet kunnen lezen. Zullen we er nu maar een punt achter zetten?