Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
judith

meeuw in vogelvlucht

3 reacties

Piet 12 mei 2008
Niet geschoten is zeker mis, maar volgens mij, was dit een ongelukkig moment, hij staat op de foto alsof hij een gebroken vleugel heeft. Dat kan natuurlijk niet, want dan kan hij niet vliegen, maar ik vind het er niet goed uitzien.
J 16 mei 2008
Ik heb respect voor ieders mening maar kan je belerende opmerking(en) bij elke foto niet waarderen Piet. Gewoon een leuke foto, momentopname meer niet. Alsof alleen jij overal vanaf weet. Niks gebroken vleugel. Het is zoals het is!!
Piet 17 mei 2008
J, je hoeft het ook niet te waarderen, maar ik hoop wel, dat je het respecteert. Als je het over elke foto, hebt, dan kan het bijna niet anders, dan dat je ook enkele bedankjes aan mijn adres tegengekomen bent. En voor je het over een gebroken vleugel hebt, even goed lezen. Verder pretendeer ik absoluut niet, de wijsheid in pacht te hebben, er zijn zat mensen die er veel meer van weten dan ik, maar ik heb wel een kleine 40 jaar ervaring, die ik graag wil delen, niet opdringen, iedereen kan met mijn adviezen doen wat hij of zij wil, maar als je het niet probeert, zul je ook niet weten of mijn visie klopt.