Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 38
P. Vergouwe

Strand

9 reacties

Piet 06 May 2008
De horizon had netter gekund.
dH 06 May 2008
mooi schip!
Wandonly 06 May 2008
Is die eerste reactie,zelfkritiek op eigen foto Piet? Wat geeft dat nou van die horizon? Het is toch gewoon een mooie foto? Misschien was het wel afgaand water.Misschien bedoelde de maker het wel zo? En jawel,het is op die foto inderdaad afgaand water,als ik nog eens terugkijk.Nog meer waardering dus voor de maker,om dit zo in beeld te kunnen brengen.
Piet 06 May 2008
Waldonly, zat je soms op me te wachten? Je reactie is zo bliksemsnel.Het is inderdaad mijn eigen foto, en als ik daar al geen kritiek op zou mogen hebben, verspeel ik het recht om wat te zeggen over andermans foto's.Een mooie foto kan nooit een goede foto zijn, als er dergelijke slordigheden in zitten. Bovendien is het dan opkomend tij, want de Noordzee is links
Wandonly 06 May 2008
Piet,zowel bij opkomend water,als bij afgaand water zal de Noordzee op dezelfde plaats zijn.Het is echt afgaand water hoor. Zelfkritiek is hartstikke goed joh.Het wordt meestal niet bij "reacties" geplaatst. Voor de rest,niks mis mee.Ik ben zelf ook links,ook met hoog water.
Jammer 06 May 2008
Jammer van die ene golf, en misschien had die wolk ook wat beter gekund. Waarom heb je geen zwarte paarden gebruikt?
Piet 07 May 2008
Zo kan ie wel weer!!
Z-H 07 May 2008
Prachtige foto, vooral die dame op het paard goed uitgelicht. Kleur van haar helm past perfect bij de zee. Alleen het geel in leidsel begrijp ik niet zo..
p.p 08 May 2008
een goeie foto hoeft nog geen mooie foto te zijn