Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 12
Elvira Taelman

Kan dat zomaar?

Er is iemand die bijna honderd sportfoto's tegelijk instuurt. Kan dat zomaar? Is er geen limiet aan het aantal foto's die je per dag of per week mag insturen? Bovendien zijn betreffende sportfoto's alleen interessant voor afgebeelde sporters, denk ik. Het is niet leuk voor andere inzenders als hun foto's, die met liefde en veel zorg gemaakt zijn, verzeild raken tussen bijna honderd sportfoto's. Kan diegene die over deze side gaat daar niks aan doen? Zeeland Foto is een hele leuke side, laten we het leuk houden!

13 reacties

Ernest 03 October 2009
Helemaal met je eens Elvira, leuke foto. Het Domburgse bos?? Groetjes Ernest.
mage 03 October 2009
Ben ook helemaal met je eens Elvira ik kijk heel graag naar jullie foto`s..Gr mage
Elvira Taelman 03 October 2009
Bedankt voor de reacties. De foto is gemaakt in het Waterwingebied in St. Jansteen in Zeeuws-Vlaanderen Ernest. Het is een prachtig gebied en in de jaren 30 van de vorige eeuw aangeplant.
marco.p 03 October 2009
Ik snap niet helemaal dat iemand met emmers tegelijk foto's kan plaatsen(ik ben altijd wel even bezig,ha,ha)contact opnemen met de Webmaster ?
HAVMA 03 October 2009
waar zijn alle andere reacties die onder deze foto stonden opeens gebleven, de reacties over de bespottelijke hoeveelheid maratonfoto's van slechte kwaliteit, is hier sprake van sensuur?????
Pol-Vlissingen. 03 October 2009
SENSUUR!!!!! het zijn er nu dik 13000 waar zijn ze mee bezig dit gaat nergens meer over "bewust asociaal"
Ina 03 October 2009
Het zijn allemaal de zelfde foto's die steeds opnieuw geplaatst worden. Ik denk dat iemand de boek wil plat gooien. Mogelijk dat ze er een speciaal programma voor hebben. Als je de naam in tikt van de plaatser van de foto zie je dat hij al dik 850 pagina's aan foto's heeft geplaatst en na enkele minuten is dat al weer opgelopen.
Riezz 03 October 2009
Tjeez, maar zou het kunnen dat zijn emailaccount is blijven hangen?. Of zie ik nu weer het goede in de mens (ik weet het ik ben een sukkel).
Ina 03 October 2009
Mijn zoon zegt dat er programma's in omloop zijn die automatisch die foto's kunnen plaatsen. Volgens hem heet dat mouse over. Je hoeft daar niks voor te doen alles gaat vanzelf.
marco.p 03 October 2009
Honderd foto's zou nog gaan,maar het zijn er al duizenden.(volgens mij liepen we gisteren naar de 50.000 totaal en nu zitten we over de 60.000 ?)hoop dat de Webmaster niet lekker weekend zit te houden,anders gaat dat morgen ook zo door.
Anneke Bakx 04 October 2009
Of Ina of Riezz hebben gelijk volgens mij. Webmaster is al verwittigd, heb ik begrepen, maar er wordt misschien niet naar gekeken in het weekend!! Ik denk dat we nog een zondagje van dat spul last hebben...!!
Ina 04 October 2009
Ik dacht vanmorgen ik moet eens even kijken of het al is opgelost maar helaas er zijn er nog meer bij gekomen. Ik denk werkelijk dat het de bedoeling is de boel plat te gooien want je kunt mij niet wijs maken dat je niet in de gaten hebt dat er iets blijft hangen. Volgens mij wordt er in het weekend ook niks opgelost, we zullen toch echt tot maandag moeten wachten denk ik.... sterkte mensen!!!
carolien 06 October 2009
ook mooi als fotobehang,prachtig

Trefwoorden
foto's limiet insturen