Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
Wandonly

Nooit aangekomen prijs

Op 29 april vernam ik dat ik winnaar was van een fotoprijs,via de fotosite "winnaars prijsfoto .." 1)Ik heb nooit daaraan meegedaan. 2)Nooit geen kaartje gezien. 3)Gelijk op 29 april naar de webmaster gemailed,dat ik de prijs niet op prijs stel en ze er een ander maar blij mee moeten maken. 4)Wist toen niet dat het evenement op 30 april plaats vond. 5)Prachtig he? Zo'n fotosite? 6)Helaas heb ik nog steeds geen betere gevonden. 7)Bij de fotosite van de PZC,gooien ze gewoon je foto's weg.Da's pas echt klote. 8)Wie heeft er goede tips? Mbt.het plaatsen van foto's? 9)Alvast bedankt,Wandonly. 10)O,ja,Ik ben ook nog op m'n mobiel gebeld.Maar voor ik op kon nemen was het weer al over.Het nummer echter liegt er niet om,waar het vandaan komt.

2 reacties

ad 04 May 2008
Ja,ja,het komt duidelijk over Wandonly.Het is al bekend wat Zeelandnet betreft.Dubbele foto's honderden keren bekeken,stemmen op je eigen foto,liefst met 5 sterren,zelf kiezen voor"meest bekeken".We weten het al hoor.Je logt eerst uit en dan weer in en kan dan kiezen wat je wil. Het is maar een Zeeuws zielig netje!!!Die vijfde plaats bij de consumentenbond hebben ze waarschijnlijk zelf bedacht?(of betaald??)
Wandonly 04 May 2008
Ja,natuurlijk Ad.In plaats verantwoordelijkheid voor kwaliteit te dragen,is het alleen bedoeld om meer geld te vragen. Is jouw mening gevraagd voor Zeelandnet te kiezen? Mij niet;ze zouden de 5e plaats misschien nog verliezen. Kwaliteit,slechts kwaliteit biedt respijt.