Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
sonja

Alblasserdam, Oost-Kinderdijk

Mooi pand

5 reacties

Nelly Z. 27 September 2009
In de watersnoodramp van 1953 moesten wij evacueren en heb ik met mijn ouders, broer en zussen een paar maanden in dat pand (met torentje) bij vrienden van ons gewoond! Voor mij een gedenkwaardige foto!
sonja 27 September 2009
Hallo Nelly, idd een gedenkwaardige foto voor je. Er komen dan toch die herinneringen naar boven van toen.
Nelly Z. 27 September 2009
Dag Sonja. Ja inderdaad komen er allerlei herinneringen boven maar voor ons als kind was het toch wel zeer interessant om in dit huis te worden opgevangen! Van binnen zag her toen heel mooi uit met veel slaapkamers en wel 3 badkamers....dit hadden wij nog nooit gezien in die tijd! Vind je het goed als ik de foto download als herinnering?
Sonja 27 September 2009
Hallo Nelly, het is zeker een gigantisch groot huis en een prachtige woning om te zien maar ook om in te wonen. lijkt mij. En een mooi uitzicht op de rivier. Tuurlijk mag je de foto downloaden. Ik ben blij dat ik je er een plezier mee kan doen. Frontaal heb ik ook nog foto's van dat huis gemaakt maar komt niet helemaal op de foto, vandaar dat ik deze geplaatst heb. Hartelijke groeten.
Nelly Z. 28 September 2009
Dank voor je antwoord Sonja. Ja het is inderdaad een prachtige woning om in te wonen en ik heb daaraan nu een mooie herinnering. Hartelijke groeten en dank voor het plaatsen van deze foto!