Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 37
R.V.

Waterwolf...

10 reacties

mage 24 September 2009
Een vraag is dit een ZWITSERSE WITTE HERDER gr mage
els 24 September 2009
Hoe komt u erbij om dit een waterwolf te noemen !!!!! dit is een langharige witte herder. Ik loop regelmatig met de zelfde hond rond en ik ben het beu dat er kinderen zijn en ook volwasse mensen die roepen daar heb je een wolf, terwijl het zeer vriendelijke en maatschappelijke honden zijn. Dit wou ik ff kwijt.
els 24 September 2009
Ja dit is een zwitserse witte herder een langharige je hebt ook kortharige herders
mage 24 September 2009
Je heb gelijk els mijn zus heeft een zwitserse witte herder het zijn hele lieve honden ook voor kinderen zijn ze lief het zijn prachtige honden en daarom ook de vraag aan R.V.
R.V. 24 September 2009
Er zijn mensen die niet tegen een geintje kunnen. Ten eerste is het m,n eigen hond en is inderdaad een zwitserse herder. En inderdaad onzettend lief tegen alles en iedereen.
rick 24 September 2009
Tjeez, wat een reactie Els. mag iemand zijn hond noemen zoals hij wil ?. Dat gemierene..k hier altijd.
Thera 26 September 2009
Eerst een vraag stellen waarvan men het antwoord al weet, dan bevestiging zoeken bij derden.. triest. R.V, schitterende waterwolf heb je hoor, het plezier straalt van hem af en die naam vind ik heel goed verzonnen bij hem.
els 26 September 2009
Ik heb zo gereageerd op de naam waterwolf omdat ik het beu ben omdat mijn hond steeds vergeleken word met een wolf en de mail die ik gestuurd heb is zeker niet persoonlijk bedoeld maar u moet begrijpen dat ik het beu ben dat mijn hond door volwasse mensen en kinderen wolf genoemd word en dat ze een ommetje maken als ik met mijn hond buiten loop zelfs kinderen en volwasse mensen staan bij de hocky bij mij in de buurt te joelen naar mijn hond terwijl het heel lieve honden zijn
R.V. 27 September 2009
Nou els geloof mij van deze roepen ze dat ook en geef de mensen gelijk ben je er gelijk van af.
els 06 October 2009
Hoi hier nog een berichtje van mij ik weet niet of je dit nog leest maar ik wil je even laten weten dat mijn hond onder de naam Maik staat onder de foto`s dieren dan weet je ook waarover ik praat als ik het over mijn witte herder heb . met vriendelijke groet Els