Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 25
Elvira Taelman

Kunst in Terneuzen-Vesaliusbeeld

Het Vesaliusbeeld aan de Westerscheldeboulevard in Terneuzen van kunstenaar Tom Puckey heeft ongeveer 230.000 euro gekost en leidde tot veel discussie. De meningen lopen sterk uiteen, de een vind het lelijk en de ander prachtig. Het is vervaardigd van brons en de afmetingen zijn: 4.80 x 5 x 4.50 meter. Het staat onderaan de boulevard bij het stadhuis.

5 reacties

marco.p 18 September 2009
Op zich vind ik het wel mooi gemaakt, maar kan me de discussie goed voorstellen als ik de prijs zie.oewie (maar voor dat geld word het wel verlicht ,zie ik)
Ina 18 September 2009
Ik vind je foto's prachtig maar het beeld afschuwelijk. Als ik zie hoeveel er bezuinigd wordt in bijvoorbeeld de gezondheidszorg kan ik zulke uitgaven nog minder begrijpen. Maar ja... dat is mijn mening.
Riezz 18 September 2009
Ojee, Ik vind het beeld geweldig mooi, zo zie je maar hoe smaken verschillen. Maar de prijs is in deze tijd natuurlijk absurd hoog, desalnietemin kijk ik er met plezier naar als ik er langs rijd.
Miranda 18 September 2009
Ik heb lange tijd gedacht dat het beeld nog onthuld moest worden en er nog een groen zeil over lag. ( en ik ben nie eens echt blond) Later ben ik er eens naar toe gelopen om het goed te bekijken. Ik vind het persoonlijk ook een heel mooi beeld. Je heb weer een mooie en interessante serie gemaakt.
mieper1 28 September 2009
Mooi. Maar het zal er nu al ruim 'n jaar staan. Nu pas een beetje aandacht?? Zou het dan niet op 'n verkeerde plaats staan???