Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 201
Loesje

Mijn lieve katertje Musa

Hij is heel erg ondeugend, eet het liefste geitenkaas. In plaats van uit een bakje te eten, vist hij eerst een beetje met zijn poot eruit en brengt het voedsel naar zijn bekje. Het enige wat nu nog ontbreekt is een vork, hahahah.

7 reacties

Rian W 15 September 2009
Watr een lief beest , dat kopje spreekt gewoon
Monisha 15 September 2009
Ja, lijkt mij ook gewoon een lieverd!
Loes 15 September 2009
waarom worden dierenfoto's hier weggestemd de hele tijd?. Mag je geen dierenfoto's plaatsen hier?.
riezz 15 September 2009
Ik snap het ook niet Loes, maar ik denk dat alleen landschappen en zo mogen misschien. Nou ja, ik vind het een leuke kat hoor.
Bianca 17 September 2009
Dat is me ook al opgevallen. Er zit er eentje heel vervelend te doen bij dierenfoto's.. ze worden amper gewaardeerd Ik vind dierenfoto's super. Hele mooie foto van een hele mooie kat!
kees 17 September 2009
kijk wie er steeds de meeste stemmen krijgt en je weet genoeg van de fotomaffia hier. Je mag dus alleen als profi fotograaf hier je foto's tonen omdat ze geen club kunnen vinden om elkaar hun saaie foto's te laten zien. Er worden hier verschrikkelijke opmerkingen gemaakt bij sommige foto's door die types. Nou, ik vind de familie en dierenkiekjes heel leuk om te zien en sommige hebben nog humor ook. Maar ik zou zeggen kijk 'savonds even wie zijn foto's met een paar honderd stemmen gewaardeerd zijn en je weet waar het vandaan komt, bah bah bah !!. Maar ik zeg niets meer want anders ben ik weer een kluns die geen camera kan vasthouden en zo (dit werd geschreven over mij toen ik er iets van zei).
Odyna 02 April 2017
Ik heb nog steeds deze kat :)

Trefwoorden
een mooi kater hele