Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 2
Kees-

strand

5 reacties

Els 06 September 2009
Heel mooi!!
Piet 06 September 2009
Alweer mijn reactie verdwenen. Mooie foto iets donkerder nog veel mooier.
Kees- 06 September 2009
Inderdaad Piet, de instelling op de kamera had "landschap"moeten zijn i.p.v. "standaard". Dit heb ik bij alle geplaatse foto's gedaan en ze komen er stuk voor stuk beter uit. Moet nog een beetje leren omgaan met digitaal..........;)
Piet 06 September 2009
De instellingen op mijn camera gebruik ik zeer zelden. In feite bewerkt de camera dan de foto's voor jou. Makkelijk, en niet echt verkeerd. Liever bepaal ik zelf hoe ik het doe. Natuurlijk zal de camera op de stand 'Landschap' een klein diafragma kiezen voor een grote scherptediepte. Omdat ik veel landschappen fotografeer, staat dat bij mij op F 8. Voor macrowerk heb je al gauw F11 of zelfs F16 nodig. Maar probeer gerust alles uit, schrijf desnoods op, wat je doet en doe er je voordeel mee. Succes.
Kees- 06 September 2009
Ik heb het verkeerd geschreven.Landschap is een keuze uit mijn menu "beeldinstellingen" Voornamelijk staat de "hoofdinstelknop" op diafragma,sluitertijd of manueel voorkeuze (A of S of M) en gebruik ik nooit automatisch of alle andere instellingen die daar voorkomen. Wanneer je echt in het menu duikt kun je ook een aantal kleurinstellingen veranderen evenals een aantal voorgeprogameerde witbalans instellingen, iso waarden e.d. Hier heb ik geen ervaring mee, dit zat niet op mijn analoge toestel en daar moet ik nog mee leren omgaan.