Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 2
P Vergouwe

DOW in tegenlicht

6 reacties

Miranda 02 September 2009
Heel mooi!
jan 03 September 2009
is dit natuur in zeeland?geef mijn maar de echte natuur foto,en miranda,heel mooi,niet dus
Piet 03 September 2009
De natuur zijn hier de lucht en de wolken. Van iets moois een lelijke foto maken is geen probleem; omgekeerd ook niet.
Miranda 03 September 2009
@jan: Niet de DOW is hetgene wat ik heel mooi vind. Ik bedoel de foto. Jammer dat ik dat uit moet leggen. Als ik naar de natuur wil kijken kijk ik wel op andere website. (wat ik dan ook regelmatig doe)
jan 03 September 2009
ja ik ben gek op natuur foto,s,en zeeland heeft dit,en dat bedoel ik ,piet en miranda,mag ik weten welke website miranda?
Miranda 04 September 2009
NATUURLIJK mag je dat weten Jan.bijvoorbeeld op: http://www.pixelatestudio.com/landscape.htm en op: http://www.natuurfoto.com/ en ook op: http://www.adromaplace.nl/plaatjes/plaatjesnatuur.htm. En voor alle duidelijkheid: ik ben ook gek op de natuur. En Zeeland heeft dit inderdaad gelukkig in overvloed. Maar... Zeeland heeft ook de DOW en meer industrie. Boycotten dan maar die hap, als (amateur)fotografen? Vreemd lijkt me dat. En dan? Ook geen slecht (lelijk) nieuws meer laten zien en met zijn allen net doen of de wereld alleen maar mooi is? Zoals Piet al zei: je kan van iets lelijks best een mooie foto maken. Ik zie hier ook vaak mooie foto's van lelijke spinnen, rupsen, kikkers en zelfs soms mensen. De foto's blijven dan toch mooi.