Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 2
Henk de Winde

Lekker baggeren

Waarom maken wij Zeeuws Vlamingen ons zo druk over het uitdiepen van de Schelde? Nu al staat bij Hoog-Hoog-Water in Antwerpen het water al op de kades en moeten de sluizen gesperd worden. Laten we toch lekker verdiepen! Meer water en een vlugger verzopen Antwerpen. Alleen die Belgen snappen daar geen Mossel van! Laat ze. We gaan lekker verdiepen! Hoe eerder hoe beter!

7 reacties

Theo Versluys 28 August 2009
Eigenlijk heb ik het nooit zo gezien, maar inderdaad heb je gelijk Henk! Dat vele water moet aan het eind van de trechter ergens heen en dat zal dus in de stad Antwerpen zelf worden! Frist het daar ook eens lekker op 2x per dag! Goed idee dat verdiepen!
Jozien 28 August 2009
Hei Henk, volgens mij heb je meer verstand van zaken dan alleen fotograferen! Waarom ben je zo bescheiden? In al die jaren heb ik tot nog toe slechts 4 foto's van je gezien en nog slechts 2x commentaar cq wijsheden. Deze laatste mag ik zeker niet aan Belgen laten lezen?
Henk de Winde 28 August 2009
Laat maar lezen hoor! Belgen snappen toch geen hout van waterbeheer!
Otto Vosveld 28 August 2009
Henk, ik heb altijd geweten, dat jij veel wist van schepen (vooral slepers!), maar ik had deze spitsvondigheden niet bij je gezocht.... De foto is erg mooi en ook ik hoop, dat we er nu wat meer van je gaan zien ! .......
CV 28 August 2009
Volgens mijn medeweten wordt deze zandzuiger ingezet voor het verhogen en opspuiten van het strand bij Zeeuws-Vlaanderen en Westkapelle. Het zand haalt hij buitengaats en niet uit de Westerschelde.
Henk de Winde 28 August 2009
Heel slim CV! Laten we de kanten volspuiten en het midden uitdiepen! Zo blijven we lekker aan de gang omdat het kantje toch naar binnen blijft spoelen! Waarom zouden alle Belgische "Meneerkes" toch hun geld in baggermaatschappijen hebben gestopt? Bijna net zo slim als jij!
Henk de Winde 28 August 2009
Ik weet niet Otto, Misschien heb je gelijk hoor, maar ik ben er nog niet echt aan toe.